Δεν εξαιρούνται του τέλους ακινήτων όσοι διέκοψαν την παροχή ρεύματος μετά τις 17/9
Στην επισήμανση ότι δεν πρόκειται εξαιρεθούν από το τέλος ακινήτων όσοι διέκοψαν μετά τις 17 Σεπτεμβρίου την παροχή ρεύματος σε ακίνητα, προχώρησε τη Δευτέρα ο πρόεδρος της Ένωσης Διοικητικού και Οικονομικού Προσωπικού της ΔΕΗ, Γιώργος Μπίτζας. Ο ίδιος δήλωσε στον Βήμα 99,5 ότι οι αιτήσεις διακοπής ρεύματος έχουν τριπλασιαστεί τις τελευταίες ημέρες, φτάνοντας τις 80 ημερησίως.
Στην επισήμανση ότι δεν πρόκειται εξαιρεθούν από το τέλος ακινήτων όσοι διέκοψαν μετά τις 17 Σεπτεμβρίου την παροχή ρεύματος σε ακίνητα, προχώρησε τη Δευτέρα ο πρόεδρος της Ένωσης Διοικητικού και Οικονομικού Προσωπικού της ΔΕΗ, Γιώργος Μπίτζας.
{{{ audio1 }}}
«Η ΔΕΗ θα εκδώσει κανονικά λογαριασμό για τα ακίνητα που είχαν ρεύμα έως τις 17 Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια, όπου χρειαστεί, θα δώσει τα ονόματα, στο αρμόδιο υπουργείο. Δεν έχει νόημα να γίνει διακοπή» δήλωσε στον Βήμα 99,5 ο κ. Μπίτζας.
Ο ίδιος είπε ότι οι αιτήσεις διακοπής ρεύματος έχουν τριπλασιαστεί τις τελευταίες ημέρες, φτάνοντας τις 80 ημερησίως.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μια τυπική μέρα του Ελ Κααμπί γεμάτη… ψαλιδάκια – Το απίθανο βίντεο στο TikTok για τον Μαροκινό φορ (vid)
- Συνελήφθη 45χρονη οικιακή βοηθός που έκλεβε ηλικιωμένους και ΑμεΑ εργοδότες της
- Τα τελευταία δρομολόγια σε Μετρό και Τραμ παραμονή Πρωτοχρονιάς
- Buzzer beater από τον Έντζκομπ και… τέζα οι Γκρίζλις (136-139) – Μεγάλη νίκη για τους Σέλτικς (119-129, vids)
- Eurostar: Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τους επιβάτες – Ακυρώσεις και τροποποιήσεις δρομολογίων
- Τουριστικές επενδύσεις: Οι Κυκλάδες λένε «όχι» στα «φαραωνικά» σχέδια
