Ασχημα ήταν τα νέα για τον Τζακ Γουίλσιρ, καθώς ο 19χρονος μέσος θα μείνει άλλους τέσσερις μήνες εκτός δράσης, λόγω τραυματισμού. Ο Γουίλσιρ τραυματίστηκε τον Ιούλιο, στον αριστερό αστράγαλο, στη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας των «κανονιέρηδων» και από τότε δεν έχει αγωνιστεί. Αρχικά είχε εκτιμηθεί ότι θα επιστρέψει στα γήπεδα στα τέλη Σεπτεμβρίου, αλλά τελικά δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά πριν τις αρχές του νέου χρόνου.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»