Νίκη… τίτλου της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του χάντμπολ
Η ΑΕΚ ήταν μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι της πρεμιέρας της Α1 χάντμπολ ανδρών κόντρα στον ΠΑΟΚ. Η Ένωση επιβλήθηκε 27-20 του «Δικεφάλου» του Βορρά και έδειξε με το «καλημέρα» ότι είναι έτοιμη να επαναλάβει τον περσινό θρίαμβό της με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από την άλλη, οι «ασπρόμαυροι» που αντιμετωπίζουν εξωαγωνιστικά προβλήματα δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το μικρό προβάδισμα που πήραν στην πρώτη περίοδο.
Η ΑΕΚ ήταν μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι της πρεμιέρας της Α1 χάντμπολ ανδρών κόντρα στον ΠΑΟΚ. Η Ένωση επιβλήθηκε 27-20 του «Δικεφάλου» του Βορρά και έδειξε με το «καλημέρα» ότι είναι έτοιμη να επαναλάβει τον περσινό θρίαμβό της με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από την άλλη, οι «ασπρόμαυροι» που αντιμετωπίζουν εξωαγωνιστικά προβλήματα δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το μικρό προβάδισμα που πήραν στην πρώτη περίοδο.
Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, καθώς με πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά κράτησε την ΑΕΚ για 13 λεπτά «άσφαιρη», με ένα σερί 5-0 προηγήθηκε με 10-6, για να λήξει το ημίχρονο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχει πλεονέκτημα τριών γκολ.
Όμως, όλα άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο. Οι παίκτες της ΑΕΚ, μπήκαν μεταμορφωμένοι στον αγωνιστικό χώρο, στα τρία πρώτα λεπτά της επανάληψης είχαν ισοφαρίσει σε 10-10 και με ένα σερί 8-1 στα πρώτα 11 λεπτά του β’ ημιχρόνου είχαν γίνει οι κυρίαρχοι του ντέρμπι (15-11).
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ, αιφνιδιασμένοι από την εξέλιξη, έμοιαζαν ανήμποροι να αντιδράσουν. Οι γηπεδούχοι είχαν πάρει τον έλεγχο του αγώνα και προοδευτικά αύξαναν τη διαφορά. Το σκορ στο 44′ πήγε στο 17-12, στο 48′ στο 19-13, στο 52′ στο 23-15, για να φθάσει μέχρι το 25-18 (56′), για να φτάσει στη νίκη μέσα σε αποθέωση με 27-20.
Να σημειωθεί ότι το ντέρμπι διεκόπη για λίγα λεπτά, πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Το επεισόδιο ξεκίνησε από τις διαμαρτυρίες του τεχνικού της ΑΕΚ, Γιάννη Αρβανίτη όταν γινόταν αλλαγή ο Νίκος Κοκκώνης. Σε εκείνο το σημείο διαμαρτυρήθηκε και ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Στέλιος Υετίων, ενώ την ίδια στιγμή οι οπαδοί της ΑΕΚ άρχισαν να εκτοξεύουν αντικείμενα.
Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν οι παίκτες του ΠΑΟΚ να φύγουν για τα αποδυτήρια και να επιστρέψουν λίγο αργότερα και το παιχνίδι να αρχίσει ξανά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χάος στο Παρίσι μετά τον τελικό του Champions League – Σοβαρά επεισόδια με 416 προσαγωγές και ολονύχτιες συγκρούσεις (vids)
- Οι Σπερς εκθρόνισαν τους Θάντερ με MVP Γουεμπανιάμα και έφυγαν για τελικούς με τους Νικς (vid)
- Οπαδοί του Ολυμπιακού πήγαν στο σπίτι του Πίτερς για να του ζητήσουν να μείνει
- Μήτρου-Λονγκ: «Θέλω τίτλο με τον Άρη, σπίτι μου η Θεσσαλονίκη»
- ‘Ετσι αποθέωσε η Euroleague τον Πίτερς (vid)
- Η Άρσεναλ έχασε το Champions League χωρίς… ήττα
- Βίοι αντίθετοι: Οι παίκτες της Παρί γλεντούσαν και οι παίκτες της Άρσεναλ ήταν απαρηγόρητοι (vids)
- Η Παρί έχει στα «ραντάρ» της, το ρεκόρ της Ρεάλ Μαδρίτης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 31.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/rad-pozniakov-134-72ac7W4-unsplash-315x220.jpg)































































![Περισσότερες από 410 συλλήψεις στη Γαλλία, οι 283 στο Παρίσι κατά τη διάρκεια σοβαρών επεισοδίων [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/2026-05-30T214003Z_1512690443_UP1EM5U1O6P5Q_RTRMADP_5_SOCCER-CHAMPIONS-PSG-ARS-PARIS-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442