
Τετ α τετ Βαλβέρδε-Αβραάμ Παπαδόπουλου
Τετ-α-τετ με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο είχε κατά την προπόνηση της Τρίτης ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος τον ρώτησε αν έχει κάποιο πρόβλημα με τη μη χρησιμοποίησή του στο ματς με την Ξάνθη. «Κανένα πρόβλημα», η απάντηση του διεθνούς στόπερ.
Τετ-α-τετ με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο είχε κατά την προπόνηση της Τρίτης ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος τον ρώτησε αν έχει κάποιο πρόβλημα με τη μη χρησιμοποίησή του στο ματς με την Ξάνθη.
Ο Ισπανός προπονητής προτίμησε τον Ιβάν Μαρκάνο στην αρχική ενδεκάδα ωστόσο θέλησε να μιλήσει με τον παίκτη του και να δει αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την απόφασή του να τον αφήσει στον πάγκο.
Από την πλευρά του, ο Παπαδόπουλος είπε στον προπονητή του ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με την απόφασή του, τονίζοντας απλά ότι ήθελε να βοηθήσει την ομάδα που βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, για αυτό και οι αντιδράσεις του στον πάγκο ήταν ελαφρώς νευρικές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Έλον Μασκ χαρακτηρίζει την Μαρίν Λεπέν ως «την τελευταία ελπίδα της Γαλλίας» – Οι πρώτες αντιδράσεις
- Έσκασε το «μπαμ» στη Euroleague: Επίσημα στη Ζαλγκίρις ο Βαλαντσιούνας (vid)
- Emoji: Γνωρίστε τη νέα σειρά που θα είναι διαθέσιμη το 2027
- Πότε και πού θα γίνει η κηδεία της Μάρως Κοντού – Η τελευταία της επιθυμία
- Ματ Ντέιμον: Οι πέντε λέξεις που άκουσε και «έσβησαν» την κούραση από τα γυρίσματα της Οδύσσειας
- Πέθανε ο Λορέντζο Καριέρε, ο γιος της θρυλικής Ματούλας: Το Bar, οι Φίλοι για Πάντα και η ταραχώδης σχέση





