
Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν ΕΟΤ και Olympic Air
Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ) και η Olympic Air, θέτοντας το πλαίσιο συνεργασίας στους τομείς αρμοδιότητάς τους και των απαραίτητων συνεργιών. Οι δύο φορείς θα καταρτίσουν ολοκληρωμένο σχέδιο δράσεων προώθησης και προβολής σε αγορές - στόχους κοινής επιλογής, το οποίο θα υλοποιήσουν από κοινού.
Οι δύο φορείς θα καταρτίσουν ολοκληρωμένο σχέδιο δράσεων προώθησης και προβολής σε αγορές – στόχους κοινής επιλογής, το οποίο θα υλοποιήσουν από κοινού.
Κοινός στόχος είναι ο συνδυασμός των δυνατοτήτων που διαθέτουν οι δύο πλευρές και η προώθηση του ελληνικού τουρισμού, των παρεχομένων τουριστικών υπηρεσιών και της εικόνας της χώρας, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.
Η κίνηση εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής του Οργανισμού για την ορθολογική αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας, καθώς και κάθε άλλου τεχνολογικού μέσου που σχετίζεται με την προβολή και την προώθηση του τομέα, προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με τη χαμηλότερη δυνατή δαπάνη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρομπότ – εργάτες με ελληνικό άρωμα και τεχνητή νοημοσύνη
- Πόλεμος στο Ιράν: «Χρυσά» πονταρίσματα 950 εκατ. δολ. στο πετρέλαιο λίγο πριν ανακοινωθεί η εκεχειρία
- «Είναι μια φωλιά από φίδια»: O Στιβ Κροφτ, η δημοσιογραφία και το 60 Minutes
- Ωδή στη φιλία: Οι «κολλητοί» που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή μας
- Ο Γκοντάρ και ο πόλεμος – Τα μέτωπα του 20ού αιώνα πυροδότησαν μια επανάσταση στον κινηματογράφο
- Στεγαστική κρίση: Οδηγός εύρεσης κατοικίας – Οι περιοχές με τα πιο προσιτά ακίνητα

