Ένοπλοι άνοιξαν πυρ κατά σχολικού λεωφορείου στην πόλη Πεσαβάρ του Πακιστάν, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον τρία παιδιά και ο οδηγός.
«Πρώτα εκτόξευσαν ρουκέτα, αλλά δεν έπληξε το λεωφορείο. Ύστερα, οι ένοπλοι άνοιξαν πυρ» δήλωσε ο υποδιοικητής της αστυνομίας της Πεσαβάρ, Σαχιμπζάντα Σατζάντ.
Σύμφωνα με άλλη αστυνομική πηγή που επικαλείται το Associated Press, από τα πυρά σκοτώθηκε και δάσκαλος των παιδιών.
Το λεωφορείο μετέφερε τα παιδιά στο σπίτι τους, όταν σημειώθηκε η επίθεση.
Ένοπλοι έχουν κατά το παρελθόν επιτεθεί αρκετές φορές σε πολίτες, για να τους «τιμωρήσουν» επειδή δεν τους παρέχουν στήριξη.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.