Εγκρίθηκε από το Βέλγιο η συμφωνία της 21ης Ιουλίου για τη βοήθεια στην Ελλάδα
Οι Βέλγοι βουλευτές ενέκριναν την Τρίτη την ευρωπαϊκή συμφωνία της 21ης Ιουλίου σχετικά με την παροχή δεύτερου πακέτου βοήθειας στην Ελλάδα, το οποίο είχαν προτείνει οι χώρες της ευρωζώνης.
Οι Βέλγοι βουλευτές ενέκριναν την Τρίτη την ευρωπαϊκή συμφωνία της 21ης Ιουλίου σχετικά με την παροχή δεύτερου πακέτου βοήθειας στην Ελλάδα, το οποίο είχαν προτείνει οι χώρες της ευρωζώνης.
Η εγγύηση του βελγικού κράτους στο δεύτερο σχέδιο βοήθειας της Ελλάδας, που αυξάνεται από τα 15,3 στα 34,5 δισεκατομμύρια ευρώ, ψηφίστηκε όπως αναμενόταν από την πλειοψηφία των βουλευτών, πολλοί από τους οποίους όμως κατήγγειλαν την έλλειψη οικονομικής ολοκλήρωσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Τη συμφωνία έχει εγκρίνει και η Γαλλία, απομένουν δε άλλες 14 χώρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Άβα Γαλανοπούλου: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός – Τι συνέβη
- Δυτική Ευρώπη: Δυναμώνουν τα κύματα καύσωνα – Θερμοκρασίες 3 βαθμοί Κελσίου πάνω από τον μέσο όρο
- Έξι τραυματίες από τη φωτιά στον Ασπρόπυργο, διασωληνωνένοι τρεις – Αναφορές για δεξαμενή προπανίου στον χώρο
- Μένει στην ΑΕΚ ο Γιόβιτς – Συμφώνησε ως το 2029
- Φωτιά σε δασική έκταση στην Εύβοια – Πιθανότατα προκλήθηκε μετά από πτώση κεραυνού
- Πώς ξεκίνησε η φωτιά στο Σισμανόγλειο, ανακρίνεται 74χρονος – «Δεν σχετίζεται με το περιστατικό ο θάνατος 90χρονης»
- Φοιτητική στέγη: Τα ακριβότερα ενοίκια γύρω από τα πανεπιστήμια
- Ο Μοντέρο καλημέρισε τον κόσμο του Ολυμπιακού με «κάτι μαγικό» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442