Με Κοντσάνσο και ίσως Ιμπαγάσα ο ΟΣΦΠ κόντρα στην Μαρσέιγ
Ο Φράνκο Κοστάνσο προπονήθηκε και τέθηκε στη διάθεσή του Ερνέστο Βαλβέρδε για το ματς της Τρίτης με την Μαρσέιγ για το Champions League. Κανονικά προπονήθηκε και ο Αριέλ Ιμπαγάσα περίπου ένα μήνα μετά τον τραυματισμό του. Κλειστά κράτησε τα χαρτιά του ο Ισπανός σχετικά με το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει απέναντι στους Γάλλους.
Ο Φράνκο Κοστάνσο προπονήθηκε και τέθηκε στη διάθεσή του Ερνέστο Βαλβέρδε για το ματς της Τρίτης με την Μαρσέιγ για το Champions League. Κανονικά προπονήθηκε και ο Αριέλ Ιμπαγάσα περίπου ένα μήνα μετά τον τραυματισμό του. Κλειστά κράτησε τα χαρτιά του ο Ισπανός σχετικά με το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει απέναντι στους Γάλλους.
Ο Ιμπαγάσα είχε ανεβάσει τις τελευταίες μέρες ρυθμούς και την Κυριακή εντάχθηκε (11/9) εντάχθηκε στο ομαδικό πρόγραμμα, θέτοντας υποψηφιότητα για την αποστολή. Ωστόσο πολύ δύσκολα θα συμπεριληφθεί σε αυτήν, εξαιτίας της αγωνισιτκής απραξίας του για περίπου έναν μήνα.
Ο Κοστάνσο, από την πλευρά του, θα προλάβει το ματς με τη Μαρσέιγ, καθώς προπονήθηκε κανονικά την Κυριακή.
Τα προβλήματα τραυματισμών ξεπέρασαν και οι Γρμπιτς, Ποτουρίδης, αλλά αντίθετα στο ιατρικό δελτίο μπήκε ο Φετφατζίδης εξαιτίας ενόχλησης στους κοιλιακούς. Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο δεν είναι τίποτα σοβαρό και τη Δευτέρα (12/9) θα επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς.
Οσο για το αρχικό σχήμα με τη Μαρσέιγ, ο Βαλβέρδε δεν φανέρωσε τα πλάνα του, καθώς στο οικογενειακό διπλό χρησιμοποίησε μπερδεμένες 11άδες χωρίς να θέλει να ανοίξει τα χαρτιά του.
Ο Βάσκος στάθηκε πολύ στα στημένα της γαλλικής ομάδας και δούλεψε στον συγκεκριμένο τομέα. Θεωρεί πως τα στημένα αποτελούν όπλο για την Μαρσέιγ και ζήτησε ιδιαίτερη προσοχή από τους παίκτες του στο συγκεκριμένο κομμάτι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ζέλσον στο «in» μετά το φιλικό με τη Λέουβεν: «Όσο περνάει ο καιρός ο Ολυμπιακός θα γίνεται όλο και καλύτερος»
- Το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε ο Χρήστος Τζόλης σε φιλικό (vid)
- Το δίλημμα του Λανουά και η αγωνία των ΕΠΟ, ΚΕΔ
- ΠΑΟΚ: Η 11άδα του δικεφάλου για το φιλικό παιχνίδι με την Τβέντε (pic)
- Θρήνος στη Νότια Αφρική: Πέθανε ο Τζέιντεν Άνταμς που είχε παίξει σε τρία ματς του Μουντιάλ (vid)
- Συγκινεί ο προπονητής της Άννας-Μαρίας: «Θα συνέχιζε στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, δεν πρόλαβε να ζήσει το όνειρο της»
- Λέουβεν – Ολυμπιακός 1-1: Ισοπαλία με «γκολάρα» του Αντρέ Λουίς και απώλειες (vid)
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Άνοιξε το σκορ ο Αντρέ Λουίς με ένα πανέμορφο γκολ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442