Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Μέχρι και τον Οκτώβριο επαρκούν τα ταμειακά διαθέσιμα, δηλώνει ο Φ.Σαχινίδης
Τη διαβεβαίωση ότι το Δημόσιο έχει ταμειακά διαθέσιμα για να καλύψει και τις υποχρεώσεις του Οκτωβρίου παρέσχε σήμερα Δευτέρα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Φ.Σαχινίδης. Μιλώντας το πρωί στο Mega, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών αναφέρθηκε στο θέμα των ταμειακών διαθεσίμων και των εκπληρώσεων των υποχρεώσεων του Δημοσίου και καθησύχασε, λέγοντας πως τα χρήματα επαρκούν και για τον Οκτώβριο.
Τη διαβεβαίωση ότι το Δημόσιο έχει ταμειακά διαθέσιμα για να καλύψει και τις υποχρεώσεις του Οκτωβρίου παρέσχε σήμερα, Δευτέρα, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Φ.Σαχινίδης.
Μιλώντας το πρωί στο Mega, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών αναφέρθηκε στο θέμα των ταμειακών διαθεσίμων και των εκπληρώσεων των υποχρεώσεων του Δημοσίου και καθησύχασε λέγοντας πως τα χρήματα επαρκούν και για τον Οκτώβριο.
«Σίγουρα και μέσα στον Οκτώβριο έχουμε τη δυνατότητα να κινηθούμε», δήλωσε ερωτηθείς για πόσο χρόνο ακόμη το Δημόσιο μπορεί να καταβάλλει μισθούς και συντάξεις.
«Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί το κράτος χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα», προσέθεσε χαρακτηριστικά.
Βασικός στόχος της κυβέρνησης είναι η κατοχύρωση της συμφωνίας της 21ης Ιουλίου δήλωσε στον Βήμα 99,5 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος και πρόσθεσε ότιταμειακά διαθέσιμα επαρκούν μέχρι τον Οκτώβριο.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!