Επίθεση με μολότοφ κατά διμοιρίας των ΜΑΤ έξω από το υπουργείο Πολιτισμού
Επίθεση με βόμβες μολότοφ σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ που βρισκόταν έξω από το υπουργείο Πολιτισμού στην οδό Μπουμπουλίνας στα Εξάρχεια. Από την εμπρηστική επίθεση εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε βαν της αστυνομίας, η οποία σύμφωνα με την Πυροσβεστική, επεκτάθηκε προς το κτίριο του υπουργείου Πολιτισμού, αλλά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο.
Επίθεση με βόμβες μολότοφ σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ που βρισκόταν έξω από το υπουργείο Πολιτισμού στην οδό Μπουμπουλίνας στα Εξάρχεια.
Ομάδα κουκουλοφόρων πυρπόλησε το υπηρεσιακό όχημα της αστυνομίας, το οποίο υπέστη σοβαρές ζημιές.
Από την εμπρηστική επίθεση εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε όχημα τύπου βαν, η οποία σύμφωνα με την Πυροσβεστική, επεκτάθηκε προς το κτίριο του υπουργείου Πολιτισμού, αλλά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο.
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.
Μετά την επίθεση ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, άνδρες που μπορούσαν να εκτελέσουν 40 ή περισσότερα είχαν έως και 96% μικρότερη πιθανότητα να εμφανίσουν σοβαρά καρδιαγγειακά προβλήματα μέσα στην επόμενη δεκαετία
Το κεντρικό θέμα της 'Εκθεσης των Πανελλαδικών για τα ΕΠΑΛ επικεντρώθηκε στον αθλητισμό, και συγκεκριμένα στο μπάσκετ, αλλά ως φιλοσοφία ζωής, συνεργασίας
Πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές σήμερα στα ΕΠΑΛ με το μάθημα των Νέων Ελληνικών - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα