Επίσκεψη στην Αλβανία θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα ο Στ.Λαμπρινίδης
Στην Αλβανία θα μεταβεί την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου ο υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Λαμπρινίδης, στο πλαίσιο κοινής επίσκεψης με τον Ιταλό ομόλογό του Φράνκο Φρατίνι. Ο κ. Λαμπρινίδης μαζί με τον Ιταλό ομόλογό του και εκπροσώπους της ΕΕ θα συναντηθούν με τον πρόεδρο Μπαμίρ Τόπι, τον πρωθυπουργό Σαλί Μπερίσα, τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών, καθώς και με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Έντι Ράμα.
Στην Αλβανία θα μεταβεί την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου ο υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Λαμπρινίδης, στο πλαίσιο κοινής επίσκεψης με τον Ιταλό ομόλογό του Φράνκο Φρατίνι.
Η επίσκεψη πραγματοποιείται σε συνέχεια πρότασης που είχε υποβάλει ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων του Ιουνίου.
Ο κ. Λαμπρινίδης μαζί με τον Ιταλό ομόλογό του και εκπροσώπους της ΕΕ πρόκειται να συναντηθούν με τον πρόεδρο Μπαμίρ Τόπι, τον πρωθυπουργό Σαλί Μπερίσα, τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών, καθώς και με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Έντι Ράμα.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).