Βαριές ποινές σε δύο από τους κατηγορούμενους για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.
Πιο συγκεκριμένα, στον πρώην υπάλληλο της ομοσπονδίας, Ιωάννη Παπαδόπουλο, επιβλήθηκε ισόβια ποινή απαγόρευσης εκτέλεσης οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο και εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους, καθώς και πρόστιμο 30.000 ευρώ.
Ο μάνατζερ Αθανάσιος Ντότσης τιμωρήθηκε από την πλευρά του με τριετή απαγόρευση εκτέλεσης οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο και εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και επίσης πρόστιμο 30.000 ευρώ.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ του Ολυμπιακού και ο Κέντρικ Ναν του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκαν στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα της χρονιάς, όπως ανακοίνωσε η Euroleague.
Ρεπορτάζ της μεγαλύτερης ιταλικής εφημερίδας αναφέρει ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι ανοιχτός στο να αναλάβει την Εθνική Ιταλίας, ακόμη και από τη νέα σεζόν!
Τα τριετή πρότζεκτ που ανέλαβε ο Ράφα Μπενίτεθ στην Έβερτον και στη Θέλτα απέτυχαν με κρότο και τώρα παίρνει την ίδια τροπή η δουλειά του στον Παναθηναϊκό.