Επέστρεψαν οι διεθνείς και ανανέωσαν το ραντεβού τους για Οκτώβριο
Στην Αθήνα επέστρεψε τα ξημερώματα της Τετάρτης η αποστολή της εθνικής Ελλάδος. Στις 05:15 περίπου προσγειώθηκε το αεροπλάνο της «Γαλανόλευκης», ύστερα από πτήση που διήρκεσε περισσότερο από τρεις ώρες.
Στην Αθήνα επέστρεψε τα ξημερώματα της Τετάρτης η αποστολή της εθνικής Ελλάδος. Στις 05:15 περίπου προσγειώθηκε το αεροπλάνο της «Γαλανόλευκης», ύστερα από πτήση που διήρκεσε περισσότερο από τρεις ώρες.
Πλέον οι διεθνείς θα ενσωματωθούν στις ομάδες τους, εγχώριες και μη, ώστε να συνεχίσουν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους και έδωσαν ραντεβού για τον επόμενο μήνα, όπου θα κριθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό η απευθείας πρόκριση στο EURO 2012.
Στο αγωνιστικό μέρος, με έντονες ενοχλήσεις αποχώρησε από το γήπεδο ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία στον έσω μηνίσκο για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
- Γαλλία – Αγγλία: Αυτές είναι οι ενδεκάδες του μικρού τελικού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442