Επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες ξεκινούν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Δήμου Αθηναίων
Επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες ξεκινούν από την ερχόμενη εβδομάδα οι εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων, με ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρεθεί σε κλοιό σκουπιδιών η πρωτεύουσα.
Επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες ξεκινούν από την ερχόμενη εβδομάδα οι εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων, με ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρεθεί σε κλοιό σκουπιδιών η πρωτεύουσα.
Ο κ. Καμίνης, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος ούτε προκάλεσε το πρόβλημα ούτε είναι σε θέση από μόνος του να το λύσει, επέμεινε στην πάγια θέση του ότι οι συμβασιούχοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.
Υποστηρίζει ότι πρέπει να δοθεί λύση από τη Βουλή και καλεί βουλευτές της αντιπολίτευσης να καταθέσουν τροπολογία- ειδική νομοθετική ρύθμιση σχετικά με τριετή παραμονή των συμβασιούχων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες στο Δήμο Αθηναίων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κυβερνοεπίθεση στον ιστότοπο της κενυατικής προεδρίας – Οι χάκερ ζητούσαν ως λύτρα 5 bitcoin
- Βραζιλία: Το Ανώτατο Δικαστήριο απαγόρευσε στον Μιλέι να επισκεφθεί τον πρώην πρόεδρο Μπολσονάρο
- Πυρκαγιές στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη – Εκκενώθηκαν ισραηλινοί οικισμοί
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Άλλαξαν μωρά στο μαιευτήριο και το λάθος έγινε αντιληπτό μετά από 38 χρόνια
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 19 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442