Δεν έχει ληφθεί απόφαση για αύξηση της στρατιωτικής θητείας, λέει ο υπουργός Άμυνας
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης, διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα του Τύπου, σύμφωνα με τα οποία έχει ληφθεί ή πρόκειται σύντομα να ληφθεί απόφαση για την αύξηση της στρατιωτικής θητείας.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης, διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα του Τύπου, σύμφωνα με τα οποία έχει ληφθεί ή πρόκειται σύντομα να ληφθεί απόφαση για την αύξηση της στρατιωτικής θητείας.
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας διέψευσε κατηγορηματικά ότι έχει ληφθεί ή πρόκειται να ληφθεί οποιαδήποτε σχετική απόφαση.
Στην ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας τονίζεται ότι ο κ. Μπεγλίτης παραπέμπει «στις κατά καιρούς δηλώσεις του και δημόσιες τοποθετήσεις του ότι το ζήτημα, που κρίνεται εξαιρετικά σοβαρό, εξετάζεται λεπτομερώς και οι οριστικές αποφάσεις για την ορθολογική αντιμετώπιση υπαρκτών προβλημάτων που αφορούν τη στρατιωτική θητεία θα ληφθούν με σοβαρότητα και ευθύνη και χωρίς καμία απολύτως βιασύνη».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γερμανία: Ένας 68χρονος νάρκωνε, βίαζε και βιντεοσκοπούσε τα θύματά του
- Φιάσκο το αυστραλιανό σχέδιο που θα κρατούσε τα παιδιά μακριά από τα social media
- Είναι μύθος: Ο Χάαλαντ επέστρεψε στη Νορβηγία με… ρακούν στο χέρι (vids, pics)
- Πυρκαγιά σε αγροτική έκταση στην περιοχή Ύπατο Θήβας
- Ανεξάρτητος από σήμερα ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος – Αποχώρησε από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ
- Νέα κοινωνική δομή ετοιμάζεται στο Δήμο Αθηναίων
- Ο Τζόουνς Γκαρσία σχολίασε ξανά σε ανάρτηση του Μοντέρο για τον Ολυμπιακό (pic)
- «Εκτέλεση εν ψυχρώ»: Γιγαντοπανό της ΚΝΕ στη Βουλή για τον 20χρονο στο Άργος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442