Επέστρεψε ο Σαλπιγγίδης, αποκλείστηκε ο Κονέ από τον αισιόδοξο για το ματς με το Ισραήλ Σάντος
«Θα πάμε για τη νίκη και όχι για το θετικό αποτέλεσμα» είπε ο Φερνάντος Σάντος αναφερόμενος στον αγώνα με το Ισραήλ στις 2 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο των προκριματικών του EURO 2012. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή της εθνικής στην οποία δεν υπήρχε ο Κονέ, ενώ επέστρεψε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.
Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, που θα συνθέσουν την αποστολή της εθνικής ομάδας για τον αγώνα με το Ισραήλ στις 2 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο των προκριματικών του EURO 2012, ανακοίνωσε ο Φερνάντο Σάντος, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.
Οι 20 διεθνείς που κάλεσε ο ομοσπονδιακός προπονητής (πρώτη συνάντηση την Δευτέρα το πρωί) είναι οι: Σηφάκης, Τζόρβας, Τοροσίδης, Κυρ. Παπαδόπουλος, Αβρ. Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Καφές, Φωτάκης, Νίνης, Φετφατζίδης, Παπασταθόπουλος, Πέτσος, Σαμαράς, Βύντρα, Μανιάτης, Μάκος, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης, Λυμπερόπουλος.
Αναλυτικά όσα είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός:
Για το λόγο που δεν πήρε τον Κονέ: «Για να έχει περισσότερη ισορροπία το ρόστερ. Μπορεί να παίξει δεξιά και ο Φωτάκης, ενώ στην επίθεση υπάρχουν ο Αθανασιάδης που επέστρεψε, ο Σαλπιγγίδης και ο Λυμπερόπουλος, ο οποίος μπορείς να βοηθήσει έστω και ως αλλαγή, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Σαμαρά».
Για τις απουσίες στη μεσαία γραμμή: «Έχουμε κάποια προβλήματα στο κέντρο. Ο Τζιόλης και ο Μόρας δεν ΄χουν ομάδες, ενώ και ο Τζαβέλλας προέρχεται από τραυματισμό».
Για το ματς στο Ισραήλ: «Εκεί οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ δύσκολες και πρέπει να πάμε και να παίξουμε έξυπνα. Δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Θα πάμε για τη νίκη και όχι για το θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να αποφύγουμε τις βιαστικές κινήσεις κόντρα σε μια ομάδα που θα παίζει το τελευταίο της χαρτί για την πρόκριση».
Για το ματς με τη Λετονία: «Μπροστά μας έχουμε μόνο το ματς με το Ισραήλ και όχι με τους Λετονούς». Για το γεγονός ότι ο Σπυρόπουλος είναι το μοναδικό αριστεροπόδαρο μπακ στην ομάδα: «Ο Σπυρόπουλος είναι πολύ καλός παίκτης και αν παίξει με την Εθνική θα αλλάξει η ψυχολογία του. Δεν έχουμε άλλη επιλογή, αλλά αν χρειαστεί μπορεί να παίξει εκεί και ο Τοροσίδης. Προτίμησα τον Μανιάτη, αντί του Ζαραδούκα που είναι αριστερό μπακ επειδή ο Μανιάτης έχει περισσότερες παραστάσεις και εμπειρίες. Πολύ σημαντικά, πολύ κρίσιμα τα παιχνίδια που ακολουθούν. Χρειαζόμαστε την εμπειρία στην Εθνική. Μ’άρεσε πολύ ο Ζαραδούκας και στις προπονήσεις και στο φιλικό, αλλά τώρα χρειαζόμαστε εμπειρία. Θέλουμε παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε πολύ σημαντικά παιχνίδια και έχουν παραστάσεις. Σε καμία αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπολογίζω τον Ζαραδούκα, όπως είπα και πιο πριν.».
Οι διεθνείς θα μαζευτούν τη Δευτέρα το πρωί δε ξενοδοχείο και το απόγευμα θα κάνουν τη μοναδική τους προπόνηση.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν υπερασπίστηκε τον Γκαμπριέλε Γκραβίνα μετά τον αποκλεισμό της Ιταλίας, εξαπολύοντας επίθεση στους πολιτικούς και προειδοποιώντας πως χωρίς νέα γήπεδα το Euro 2032 κινδυνεύει!
Καθοριστικός ο Απρίλιος για τη δημιουργία νέας λίγκας στην Ευρώπη – Τα οικονομικά δεδομένα, οι αμφιβολίες των επενδυτών και η αναγκαστική στροφή προς συνεργασία
Ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό και ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει να αποφασίσει για την ενδεκάδα και έχει και μεγάλα ερωτηματικά όσον αφορά τον παρτενέρ του Φαμπιάνο.
Ο Ματιέ Στραζέλ είναι μια από τις «καυτές» περιπτώσεις του καλοκαιριού και στο εξωτερικό εμπλέκεται τόσο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και με τους Γάλλους του Ολυμπιακού – Τι ισχύει για τον 24χρονο γκαρντ…
Γιώργος Πανταζόγλου
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας