Συμφώνησε με Παλέρμο ο Τζόρβας, αποκλείστηκε για το ματς με τη Μακάμπι
Εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί η συμφωνία του Αλέξανδρου Τζόρβα με την Παλέρμο. Αυτή είναι άλλωστε και η πραγματική αιτία που τέθηκε εκτός αποστολής Παναθηναϊκού, λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη ρεβάνς με τη Μακάμπι Τελ Αβιβ στο ΟΑΚΑ.Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τον αντικατέστησε με τον Στέφανο Κοτσόλη.
Εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί η συμφωνία του Αλέξανδρου Τζόρβα με την Παλέρμο. Αυτή είναι άλλωστε και η πραγματική αιτία που τέθηκε εκτός αποστολής Παναθηναϊκού, λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη ρεβάνς με τη Μακάμπι Τελ Αβιβ στο ΟΑΚΑ.
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τον αντικατέστησε με τον Στέφανο Κοτσόλη. Μάλστα, ο 32χρονος γκολκίπερ αναμένεται να υπερασπιστεί την εστία του «τριφυλλιού», αν και αρχικά είχε αποκλειστεί από την αποστολή.
Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με πληροφορίες έχει συμφωνήσει με την Παλέρμο και μέσα στις επόμενες ώρες θα ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του από το «τριφύλλι» στην ομάδα της Σικελίας, κερδίζοντας την μάχη με τον Σορεντίνο που φέρονταν να ήταν ο έτερος μεταγραφικό στόχος.
Αρχική τιμή πώλησης και συζητήσεων για τον Αλέξανδρο Τζόρβα ήταν το 1.500.000 ευρώ ωστόσο η «χρυσή τομή» λόγω των συνεχών συζητήσεων δεν αποκλείεται να βρέθηκε κοντά στο 1 εκατομμύριο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρολάν Γκαρός: Τσιτσιπάς και Σάκκαρη ρίχνονται στη μάχη – Χτυπάει «κόκκινο» ο υδράργυρος στο Παρίσι!
- Ρεάλ Μαδρίτης: Ρήξη αχιλλείου ο Γκαρούμπα – Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο
- ΠΑΕ ΑΕΚ: «Δύναμη και κουράγιο Τραϊανέ. Είμαστε στο πλευρό σου» (pic)
- Το βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός με όσα έγιναν στο Δημοτικό Θέατρο: «Το πάρτι της ζωής μας»
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ έφυγε 8 εκατομμύρια ευρώ πλουσιότερος
- Το story του Βεζένκοφ με το τραπεζάκι και τo τρόπαιο της Euroleague (pic)
- Η Euroleague αποθέωσε τους πανηγυρισμούς στον Πειραιά: «Εδώ η κουλτούρα είναι διαφορετική» (vid)
- Δεν το πίστευε ο Μπλόσομγκεϊμ: «Δεν είναι ο Άλεκ Πίτερς ο MVP;»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Εξοχικές κατοικίες: Με άνοδο 10,8% «τρέχουν» φέτος οι τιμές [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/exohiko_mykonos-1280x720-1-150x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 25.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jeffrey-lai-Cz57JO4T0gQ-unsplash-315x220.jpg)





























































![Εξοχικές κατοικίες: Με άνοδο 10,8% «τρέχουν» φέτος οι τιμές [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/exohiko_mykonos-1280x720-1-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442