Στο Καρπενήσι ο Ολυμπιακός με τον Παπαδόπουλο σε μεγάλα κέφια
Ο Ολυμπιακός αναχώρησε σήμερα, Πέμπτη, για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο να δηλώνει ότι είναι στην καλύτερη φάση της καριέρας του.
Ο Ολυμπιακός αναχώρησε σήμερα, Πέμπτη, για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο να δηλώνει ότι είναι στην καλύτερη φάση της καριέρας του.
Χάινς, Λούκας, Χάουαρντ, Γκετσεβίτσιους, Παπαδόπουλο, Πρίντεζη, Πελεκάνο, Γλυνιαδάκη και Κατσίβελη να συμμετέχουν στην αποστολή.
Στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας θα βρεθούν και οι έξι βοηθητικοί παίκτες που έχουν κληθεί για τις προπονήσεις (Γιαννόπουλος, Δεμερτζής, Μαγκουνής, Σακελλαρίου, Καμπούρης και Κοτσαύτης).
Στην Αθήνα θα μείνει ο Ζόραν Έρτσεγκ που δεν υπολογίζεται από το τεχνικό επιτελείο και οι τραυματίες Βασίλης Σπανούλης και Παναγιώτης Βασιλόπουλος.
Ο πρώτος αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα τρέξιμο, ενώ ο Γιώργος Πρίντεζης συμμετείχε σε μέρος της χθεσινής προπόνησης δείχνοντας πως ξεπερνά τη μόλυνση στο πέλμα.
«Λάζος»: «Θα μιλήσω μέσα στο γήπεδο»
Ο νεαποοκτηθείς σέντερ του Ολυμπιακού, Λάζαρος Παπαδόπουλος, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103.3 τονίζοντας αρχικά: «Είναι νωρίς να κάνουμε κάποια σχόλια. Στο βασικό στάδιο θα χτιστούν οι βάσεις και από εκεί θα έχουμε μία πρώτη εικόνα για το τι θα γίνει στην σεζόν».
Αναφερόμενος στην παρουσία του στους Πειραιώτες, σημείωσε: «Είμαι στην καλύτερη φάση της καριέρας μου.
Η ηλικία των 31 ετών είναι καλύτερη ηλικία για τον σέντερ. Πιστεύω ότι με τον κόουτς Ίβκοβιτς θα έχουμε μία καλή συνεργασία.
Είναι καλό το νέο ξεκίνημα με τα νέα παιδιά. Είμαι σίγουρος ότι αυτό θα φανεί και μέσα στο γήπεδο, με το πάθος για τους τίτλους.
Είναι πρόκληση ο Ολυμπιακός. Είμαι έτοιμος να το αντιμετωπίσω. Από εκεί και πέρα θα μιλήσω μέσα στο γήπεδο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442