Χωματερή στον προστατευόμενο υγρότοπο Λούρου Αιτωλικού
Πρόσφατα επισκέφθηκα τον προστατευόμενο από τη διεθνή σύμβαση Ramsar υγρότοπο του Λούρου στο Αιτωλικό (υπάγεται στο δήμο Μεσολογγίου).
0
Πρόσφατα επισκέφθηκα τον προστατευόμενο από τη διεθνή σύμβαση Ramsar υγρότοπο του Λούρου στο Αιτωλικό (υπάγεται στο δήμο Μεσολογγίου). Σε κάποιο σημείο του υγρότοπου διαπίστωσα την ύπαρξη μιας παράνομης χωματερής κοντά σε ένα αντλιοστάσιο και στη δεξιά πλευρά του δρόμου που οδηγεί στην πανέμορφη παραλία του Λούρου. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, στο σημείο αυτό παρευρίσκονταν αρκετά ζώα αναζητώντας τροφή ανάμεσα στα σκουπίδια.
Αλέξης Αγγελής
- HELLENiQ ENERGY: Οι ΑΠΕ ως μοχλός βιώσιμης ανάπτυξης και ενεργειακού μετασχηματισμού
- Φωτιές: Δύο πύρινα μέτωπα σε Λάρισα και Κιλκίς – Σηκώθηκαν εναέρια
- H οφθαλμαπάτη των «αόρατων» παπουτσιών: Ούτε σανδάλια, ούτε μπαλαρίνες – Τι είναι;
- Άργος: Εγκεφαλικά νεκρός ο 20χρονος που πυροβόλησαν αστυνομικοί – Βίντεο ντοκουμέντο
- Τσουκαλάς: Η Ελλάδα πληρώνει σαν πρωταθλητής στο ΝΑΤΟ, αλλά εκπροσωπείται σαν παρατηρητής – Ανησυχητικές οι εξελίξεις
- Αγγελόπουλοι για Παπανικολάου, Ντόρσεϊ και Γουόκαπ: «Όταν η ομάδα πετυχαίνει θέλουν περισσότερα, όταν ο παίκτης σέρνεται…»
- Markos by Night: Ο Μάρκος Σεφερλής επιστρέφει με το «Άλλος για Survivor»
- Νεκρή από σφαίρες στο κεφάλι η γυναίκα που εμπλεκόταν σε απόπειρα δολοφονίας Ουκρανού μεγιστάνα – Δύο συλλήψεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442