Για την Τετάρτη 24/08 μετατέθηκε το καθοριστικό ραντεβού του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ερνέστο Βαλβέρδε προκειμένου να ξεκαθαρίσουν οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις των «ερυθρόλευκων». Την Τρίτη οι Πειραιώτες πήραν την ευλογία εν όψει των... αποφάσεών τους, καθώς έγινε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ο ετήσιος αγιασμός.
Για την Τετάρτη 24/08 μετατέθηκε το καθοριστικό ραντεβού του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ερνέστο Βαλβέρδε προκειμένου να ξεκαθαρίσουν οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις των «ερυθρόλευκων». Την Τρίτη οι Πειραιώτες πήραν την ευλογία εν όψει των… αποφάσεών τους, καθώς έγινε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ο ετήσιος αγιασμός.
Παρόντες εκτός των παικτών και του τεχνικού τιμ, ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης, καθώς και οι αντιπροέδροι της εταιρείας, Σωκράτης Κόκκαλης και Γιάννης Μώραλης.
Δηλώσεις έκανε ο πάτερ Δημήτριος (!), που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έκανε τον αγιασμό στον Ολυμπιακό και αφού έδωσε τις ευχές του για μία επιτυχημένη σεζόν εκτίμησε πως «το Πρωτάθλημα το έχουμε σίγουρο!».
Στη συνάντηση που θα έχουν ο προπονητής και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα αποφασιστεί οριστικά και αμετάκλειτα σε ποιες θέσεις θα ενισχυθούν οι Πειραιώτες, αλλά και τα ονόματα των παικτών που θα υπογράψουν. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε και την Τρίτη συνομιλίες για τα μεταγραφικά και τους Ντάρκο Κοβάσεβιτς, Γιάννη Βρέντζο και Γιάννη Μώραλη, ωστόσο, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά τη συνάντηση με το Βάσκο τεχνικό.
Στο μεταξύ, η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello sport αναφέρει ότι η μεταγραφή του Αλέξανδρου Τζιόλη στον Ολυμπιακό είναι οριστική και την Τρίτη οι Πειραιώτες θα προβούν στις σχετικές ανακοινώσεις.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.