Σύσκεψη για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση υπό την προεδρία του πρωθυπουργού
Διυπουργική σύσκεψη για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του πρωθυπουργού. Συμμετείχαν οι υπουργοί Εξωτερικών, Παιδείας, Πολιτισμού-Τουρισμού, καθώς και ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
Η προβολή στο διαδίκτυο ενός ευρύτατου φάσματος λειτουργιών του δημοσίου χώρου απασχόλησε τη σύσκεψη υπό τον Γιώργο Παπανδρέου, στην οποία συμμετείχαν οι υπουργοί Εξωτερικών, Σταύρος Λαμπρινίδης, Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος και ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Παντελής Τζωρτζάκης.
Στη σύσκεψη συζητήθηκε ο «ενιαίος χώρος» δραστηριοτήτων που πρέπει να αναδειχθεί στο διαδίκτυο εξειδικευμένων ανά υπουργείο, πχ. Μουσεία, Βιβλιοθήκες, Ιστορικά Αρχεία, κλπ.
Επιπλέον συζητήθηκε το μεγάλο πρόγραμμα της ηλεκτρονικής διαδικτύωσης σειράς δημοσίων υπηρεσιών, το οποίο εκτιμάται ότι θα συμβάλλει αποφασιστικά τόσο στον καλύτερο συντονισμό τους, όσο και στην δραστική μείωση των λειτουργικών τους εξόδων.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ ξεκίνησαν τις πανελλαδικές την Παρασκευή με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας και συνεχίζουν τις εξετάσεις τους την Τετάρτη με μαθήματα Προσανατολισμού
Το κεντρικό θέμα της 'Εκθεσης των Πανελλαδικών για τα ΕΠΑΛ επικεντρώθηκε στον αθλητισμό, και συγκεκριμένα στο μπάσκετ, αλλά ως φιλοσοφία ζωής, συνεργασίας