Στον Πανιώνιο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Ο 35χρονος πορτιέρο συμφώνησε με τη διοίκηση της ομάδας της Νέας Σμύρνης για έναν χρόνο και αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο με τη νέα ομάδα του αμέσως μετά τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί. Ο «Ελέ», ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ηρακλή και το όνομά του «παίχτηκε» και για τον Ολυμπιακό, θα καλύψει το κενό που άφησε ο Γιούργκεν Μάχο.
Στον Πανιώνιο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.
Ο 35χρονος πορτιέρο συμφώνησε με τη διοίκηση της ομάδας της Νέας Σμύρνης για έναν χρόνο και αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο με τη νέα ομάδα του αμέσως μετά τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί.
Ο «Ελέ», ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ηρακλή και το όνομά του «παίχτηκε» και για τον Ολυμπιακό, θα καλύψει το κενό που άφησε ο Γιούργκεν Μάχο.
Ο Τζάρον Μπλόσομγκεϊμ θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Μονακό στο τέλος της σεζόν και φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Η ιστορική συναυλία της Σακίρα στην Κοπακαμπάνα του Ρίο ντε Τζανέιρο είχε και... ποδοσφαιρική χροιά, αφού το πλήθος ξέσπασε κατά του πρώην συζύγου της, Ζεράρ Πικέ.