Αμφισβητεί ο Ν.Κακλαμάνης τις δράσεις της κυβέρνησης για την Αθήνα
«Καλή η εικονική εργασιοθεραπεία της κυβέρνησης αλλά τα προβλήματα παραμένουν στην πόλη των Αθηναίων». Με τη φράση αυτή σχολίασε ο τέως δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης, τον απολογισμό του σχεδίου δράσης για την πρωτεύουσα, τον οποίο παρουσίασε ο Θ.Πάγκαλος.
«Καλή η εικονική εργασιοθεραπεία της κυβέρνησης αλλά τα προβλήματα παραμένουν στην πόλη των Αθηναίων». Με τη φράση αυτή σχολίασε ο τέως δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης, τον απολογισμό του σχεδίου δράσης για την πρωτεύουσα, τον οποίο παρουσίασε ο Θ.Πάγκαλος.
Ο απολογισμός που παρουσιάστηκε «απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες εκτός των Αθηναίων, οι οποίοι, από χθες, προσπαθούν να καταλάβουν μήπως πάσχουν από ομαδική τύφλωση» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κακλαμάνης, καταλογίζοντας στον κ. Πάγκαλο ότι προφανώς ούτε παρακολουθούσε ούτε παρακολουθεί τα συμβαίνοντα στην πόλη των Αθηνών.
Όπως επισημαίνει ο τέως δήμαρχος Αθηναίων, «πρόβλημα της Αθήνας είναι η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση που συνεχίζεται, πρόβλημα της χώρας και της Αθήνας είναι ότι τα σύνορά μας εξακολουθούν, για το θέμα αυτό, να μη φυλάσσονται από το στρατό, πρόβλημα είναι ότι η κυβέρνηση δεν λέει λέξη για την κατάργηση του Δουβλίνου II, πρόβλημα της Αθήνας είναι, ακόμη, η έξαρση της φυματίωσης, της ηπατίτιδας και άλλων λοιμωδών νόσων εξαιτίας της λαθρομετανάστευσης.
» Πρόβλημα είναι και η μη άμεση απέλαση λαθρομεταναστών με κάθε νόμιμο μέσο, πρόβλημα είναι η αλλαγή της συμφωνίας επαναπροώθησης στην Τουρκία και τέλος πρόβλημα είναι η δημιουργία πολλών ΟΚΑΝΑ μέσα στον αστικό ιστό της πόλης (νοσοκομεία), χωρίς σχέδιο και προετοιμασία.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ηλεία: Ανείπωτος θρήνος στην κηδεία του 13χρονου – Παρών και ο οδηγός που εμπλέκεται στο τροχαίο
- Η Μπάγερν ενδιαφέρεται για τον Γκόρντον αλλά…
- Drones, ρομπότ και AI: Αρκεί η τεχνολογία για να προετοιμαστούμε για τον πόλεμο του μέλλοντος;
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ ασχολείται μόνο με τη δουλειά του
- Χρυσή εποχή για την UEFA!
- Η Ρωσία βομβαρδίζει την Ουκρανία με drones σε σπάνια επίθεση κατά τη διάρκεια της ημέρας
- Από τον Μπάντι Χόλι στην Αριάνα Γκράντε: Πόση «ταυτότητα» έχει απομείνει στις φωνές της ποπ;
- Στην Ουάσιγκτον η τροποποιημένη πρόταση του Ιράν – Στόχος, η μόνιμη παύση του πολέμου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442