
Χωρίς Γκέντσογλου η κυριακάτικη προπόνηση των Ελπίδων
Στα Ιωάννινα συνεχίζει την προετοιμασία της η αποστολή της Εθνικής Ελπίδων. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει την Τετάρτη στην πόλη της Ηπείρου τη Λευκορωσία σε αγώνα για τον 1ο προκριματικό όμιλο του EURO 2013. Η κυριακάτικη προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Ανατολής χωρίς τον Σάββα Γκέντσογλου.
Στα Ιωάννινα συνεχίζει την προετοιμασία της η αποστολή της Εθνικής Ελπίδων. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει την Τετάρτη στην πόλη της Ηπείρου τη Λευκορωσία σε αγώνα για τον 1ο προκριματικό όμιλο του EURO 2013.
Η κυριακάτικη προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Ανατολής χωρίς τον Σάββα Γκέντσογλου. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γιάννου, ενώ ο Μανωλάς έκανε πρόγραμμα αποθεραπείας. Το απόγευμα έφτασε στην πόλη ο Φορτούνης και ενσωματώθηκε και αυτός στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Fraport Greece Airports See Passenger Traffic Rise in April 2026
- Τα απλά βήματα για να βάλεις τη γυμναστική στην καθημερινότητά σου
- Αντισυλληπτικό και αφροδισιακό: Σίλφιο, το χαμένο «χρυσάφι» της αρχαίας Ρώμης
- Σχέση: Μην αφήσεις τη σύγκρουση να γίνει πόλεμος
- Ενεργειακό σοκ στην Ευρώπη: Ποιες πρωτεύουσες της ΕΕ χτύπησε περισσότερο; Η Αθήνα στους μεγάλους χαμένους
- Τι τρέχει ανάμεσα στην Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπρετ Γκόλντσταϊν;




