
Χωρίς Γκέντσογλου η κυριακάτικη προπόνηση των Ελπίδων
Στα Ιωάννινα συνεχίζει την προετοιμασία της η αποστολή της Εθνικής Ελπίδων. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει την Τετάρτη στην πόλη της Ηπείρου τη Λευκορωσία σε αγώνα για τον 1ο προκριματικό όμιλο του EURO 2013. Η κυριακάτικη προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Ανατολής χωρίς τον Σάββα Γκέντσογλου.
Στα Ιωάννινα συνεχίζει την προετοιμασία της η αποστολή της Εθνικής Ελπίδων. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει την Τετάρτη στην πόλη της Ηπείρου τη Λευκορωσία σε αγώνα για τον 1ο προκριματικό όμιλο του EURO 2013.
Η κυριακάτικη προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Ανατολής χωρίς τον Σάββα Γκέντσογλου. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γιάννου, ενώ ο Μανωλάς έκανε πρόγραμμα αποθεραπείας. Το απόγευμα έφτασε στην πόλη ο Φορτούνης και ενσωματώθηκε και αυτός στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γεραπετρίτης από το Βιετνάμ: Νέα ώθηση στις διμερείς σχέσεις και κοινό μέτωπο υπέρ του Διεθνούς Δικαίου
- Μουντιάλ 2026: Θα απονείμει ο Τραμπ το τρόπαιο; Μπορεί, και όλοι ελπίζουν ότι δεν θα υπάρξουν γιουχαΐσματα
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Λορέντζο Καριέρε: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» – Συντετριμμένη η σύζυγός του
- Ευκαρπία: Χειροπέδες σε 58χρονο που άφρισε παγκάρι σε παρεκκλήσι
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)


