Πυρκαγιά στα Ιωάννινα – Υπό μερικό έλεγχο οι φωτιές σε Δελφούς και Κορινθία
Πυρκαγιά μαίνεται σε δασική έκταση στην Κρανούλα Ιωαννίνων το απόγευμα της Κυριακής, ενώ υπό μερικό έλεγχο τέθηκαν οι φωτίες σε αγροτοδασική έκταση στο Χρυσό Δελφών και στη Νεμέα Κορινθίας.
Πυρκαγιά μαίνεται σε δασική έκταση στην Κρανούλα Ιωαννίνων το απόγευμα της Κυριακής, ενώ υπό μερικό έλεγχο τέθηκαν οι φωτίες σε αγροτοδασική έκταση στο Χρυσό Δελφών και στη Νεμέα Κορινθίας.
Στην Κρανούλα Ιωαννίνων επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 9 οχήματα, μια ομάδα πεζοπόρο και ένα ελικόπτερο, που θα μπορεί να συνδράμει στην πυρόσβεση έως τη δύση του ηλίου.
Στους Δελφούς επιχειρούσαν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα, μια ομάδα πεζοπόρο και τρία αεροσκάφη.
Στην φωτιά που έκαιγε χαμηλή βλάστηση στη Νεμέα Κορινθίας, επί τόπου είχαν σπεύσει 16 πυροσβέστες με 8 οχήματα 2 ομάδες πεζοπόρο 2 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, άνδρες που μπορούσαν να εκτελέσουν 40 ή περισσότερα είχαν έως και 96% μικρότερη πιθανότητα να εμφανίσουν σοβαρά καρδιαγγειακά προβλήματα μέσα στην επόμενη δεκαετία
Το κεντρικό θέμα της 'Εκθεσης των Πανελλαδικών για τα ΕΠΑΛ επικεντρώθηκε στον αθλητισμό, και συγκεκριμένα στο μπάσκετ, αλλά ως φιλοσοφία ζωής, συνεργασίας
Πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές σήμερα στα ΕΠΑΛ με το μάθημα των Νέων Ελληνικών - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα