Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αεροσκάφος συνετρίβη και κόπηκε στα δύο στον αερολιμένα της Γουιάνα

Αεροσκάφος συνετρίβη και κόπηκε στα δύο στον αερολιμένα της Γουιάνα

Αεροσκάφος τύπου Βοeing 737 των Caribbean Airlines συνετρίβη και κόπηκε στα δύο στον αερολιμένα της Γουιάνα στη νότια Αμερική όταν βγήκε, εν μέσω κακοκαιρίας και δυνατής βροχής, εκτός διαδρόμου την ώρα που ετοιμαζόταν να προσγειωθεί. Κανείς από τους 163 δεν έχασε τη ζωή του -τέσσερις όμως έχουν τραυματιστεί σοβαρά-  καθώς ο πιλότος κατάφερε να αποφύγει κοντινή χαράδρα. Το αεροσκάφος εκτελούσε πτήση από τη Νέα Υόρκη.

Αεροσκάφος τύπου Βοeing 737 των Caribbean Airlines συνετρίβη και κόπηκε στα δύο στον αερολιμένα της Γουιάνα στη νότια Αμερική όταν βγήκε, εν μέσω κακοκαιρίας και δυνατής βροχής, εκτός διαδρόμου την ώρα που ετοιμαζόταν να προσγειωθεί.
{{{ map }}}
Το αεροσκάφος εκτελούσε πτήση από τη Νέα Υόρκη και σε αυτό επέβαιναν 163 άτομα.

Την ώρα της προσγείωσης επικρατούσε κακοκαιρία και φαίνεται πως η βροχή συνέβαλε στο περιστατικό. Όπως έγινε γνωστό, οι πιλότοι κατάφεραν να σταματήσουν το αεροσκάφος προτού αυτό πέσει σε χαράδρα βάθους 61 μέτρων.

«Αν αυτό είχε συμβεί θα μετρούσαμε αρκετούς τραυματίες ή ακόμα και θύματα» δήλωσε εκπρόσωπος των Αρχών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν μόνο τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της πρωτεύουσας. Μεγάλο μέρος των επιβατών έλαβε ιατρική φροντίδα για μικρά τραύματα, τέσσερις από αυτούς όμως μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρές βλάβες.

Η αεροπορική εταιρεία δεν έχει ιστορικό ατυχημάτων και εκτελεί δρομολόγια κυρίως σε χώρες της Καραϊβικής. H εταιρεία θα στείλει στο νησί ομάδα για να διερεύνηση των συνθηκών του περιστατικού, ενώ οι Αρχές της χώρας ανέφεραν πως θα ζητήσουν τη συνδρομή των αμερικανικών υπηρεσίων για στη διεξαγωγή της δικής τους έρευνας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024