
Κύκλωμα διακίνησης ακάλυπτων επιταγών εξάρθρωσε η Αστυνομία
Κύκλωμα διακίνησης ακάλυπτων επιταγών εξάρθρωσε η Αστυνομία
Μια καλοστημένη απάτη με ακάλυπτες επιταγές ενός εκατομμυρίου ευρώ σκάρωσαν στη Θεσσαλονίκη δύο Έλληνες και δύο ομογενείς από τη Γεωργία, με θύματα δεκάδες επιχειρηματίες της περιοχής. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι φερόμενοι ως δράστες έστησαν εικονική εταιρεία κι από τα Μάρτιο έως τον Οκτώβριο του 2010 προμηθεύονταν από επιχειρήσεις μεγάλες ποσότητες προϊόντων (είδη οικιακής χρήσης, ιατρικά εργαλεία κ.ά.), δίνοντας συναλλαγματικές και μεταχρονολογημένες επιταγές που ήταν ακάλυπτες, ύψους 934.192 ευρώ. Στη συνέχεια, πουλούσαν τα προϊόντα αυτά σε μειωμένες τιμές, αποκομίζοντας τεράστια κέρδη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αποστολάκη: Η κυβέρνηση αρνείται τη λογοδοσία, μετατρέπει τη Βουλή σε πεδίο αμνήστευσης και ατιμωρησίας
- Το σπαρακτικό γράμμα της μητέρας του Μάθιου Πέρι
- Global Sumud Flotilla: Ανοιχτή επιστολή των συγγενών και φίλων των απαχθέντων στην ελληνική κυβέρνηση
- Αντικαταστάτης του Μουρίνιο ο Μάρκο Σίλβα: «Συμφώνησε με τη Μπενφίκα» (pic)
- Ιταλία: Σεισμός 4,4 Ρίχτερ ταρακούνησε τη Νάπολη – Έκλεισαν σχολεία
- Δήμαρχος Αργοστολίου για την 162η Επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα
- Πυρετός στη Wall Street για την είσοδο της SpaceX στο χρηματιστήριο – Αποτίμηση 1,75 τρισ.
- Ευρώπη: Γιατί τα νοικοκυριά πετάνε τόσα τρόφιμα; Κι όμως, μπορούμε να περιορίσουμε τη σπατάλη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Απελάθηκε η βρεφονηπιοκόμος που κακοποιούσε μωρά – Εξοργισμένοι οι γονείς [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/Ροκσανα-Λεψκα-102x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 21.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/loris-raselli-5kmTb29x1ic-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442