
Με καθυστέρηση η εκκίνηση της Συνόδου Κορυφής την Πέμπτη
Το πρωί της Πέμπτης, στις Βρυξέλλες, θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τετάρτης σύσκεψη των Ευρωπαίων εμπειρογνωμόνων, καθώς ανέκυψαν τεχνικής φύσεως ζητήματα, για τα οποία πρέπει να υπάρξει η συναίνεση των ιδιωτών πιστωτών. Έτσι, το απόγευμα της Τετάρτης, αλλά και το πρωί της Πέμπτης η Οικονομική Επιτροπή της Κομισιόν και το Διεθνές Χρηματοοικονομικό Ινστιτούτο θα βρίσκονται σε διαρκείς διαβουλεύσεις για τον καθορισμό των σύνθετων αυτών τεχνικών σχεδίων. Αφού ολοκληρωθούν οι διαβουλεύσεις αυτές και υπάρξει η τελική τους έγκριση θα δοθεί το πράσινο φως για την έναρξη της Συνόδου Κορυφής. Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται να υπάρξει μικρή καθυστέρηση στην έναρξη της Συνόδου.
Το πρωί της Πέμπτης, στις Βρυξέλλες, θα διεξαχθεί η προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τετάρτης σύσκεψη των Ευρωπαίων εμπειρογνωμόνων, καθώς ανέκυψαν τεχνικής φύσεως ζητήματα για τα οποία πρέπει να υπάρξει η συναίνεση των ιδιωτών πιστωτών.
Έτσι, το απόγευμα της Τετάρτης, αλλά και το πρωί της Πέμπτης η Οικονομική Επιτροπή της Κομισιόν και το Διεθνές Χρηματοοικονομικό Ινστιτούτο θα βρίσκονται σε διαρκείς διαβουλεύσεις για το καθορισμό των σύνθετων αυτών τεχνικών σχεδίων.
Αφού ολοκληρωθούν οι διαβουλεύσεις αυτές και υπάρξει η τελική τους έγκριση από τους οικονομικούς εμπειρογνώμονες της Ευρωζώνης θα δοθεί το πράσινο φως για την έναρξη της Συνόδου Κορυφής.
Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται να υπάρξει μικρή καθυστέρηση περίπου μιας ώρας (2 μ.μ. αντί για 1 μ.μ. ώρα Ελλάδας) της έναρξης της Συνόδου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δρομολογείται κατασκευή σχολείου με γυάλινα δάπεδα στην Αρχαία Κόρινθο
- Mirage 2000-5 στην Κάρπαθο στη θέση των Patriot – Οι λόγοι της αποχώρησης
- Δένδιας: Μήνυμα για τη γενοκτονία των Ποντίων – «Ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»
- Ακόμα ένα παιδί του Μπραντ Πιτ «πετάει» το επίθετό του
- Ανδρουλάκης για Γενοκτονία Ποντίων: Η 19η Μαΐου αποτελεί μια μαύρη επέτειο για την ιστορία του Ελληνισμού
- «Αστακός» η Αθήνα για το Final Four της Euroleague – «Φρούριο» το ΟΑΚΑ και αυστηροί έλεγχοι
