Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας δύο σοβαρά τραυματισμένων στην Κύπρο
Εξαιρετικά κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας των δύο σοβαρά τραυματισμένων από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στην Κύπρο. Αναμένονται, μάλιστα, γιατροί από το Ισραήλ για να συμμετέχουν στην ομάδα των Κυπρίων γιατρών που παρακολουθούν την κατάσταση των τραυματιών. Ωστόσο τα περιθώρια παρεμβάσεων φαίνεται πως έχουν εξαντληθεί, σύμφωνα με τον Διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και Εγκαυμάτων, Θ.Κυπριανού.
Εξαιρετικά κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας των δύο σοβαρά τραυματισμένων από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στην Κύπρο.
Ο Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και Εγκαυμάτων, Θ.Κυπριανού δηλώνει ότι τα περιθώρια ιατρικών παρεμβάσεων έχουν εξαντληθεί, όπως αναφέρει «Ο Φιλελεύθερος».
Από τη Δευτέρα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και Εγκαυμάτων ένας στρατιώτης που επίσημα εισήχθη ως «αγνώστων στοιχείων».
Ο κ. Κυπριανού είπε ότι έχει αποσταλεί δείγμα γενετικού υλικού για ταυτοποίηση του τραυματία διότι «ο νεαρός αυτός δεν έχει ούτε πρόσωπο, ούτε μάτια» και πρώτη αναγνώριση έγινε από τη μητέρα του με βάση ένα σημάδι που έχει στο χέρι.
Ο υπουργός Υγείας, Χρίστος Πατσαλίδης ανακοίνωσε ότι αναμένονται γιατροί από το Ισραήλ για να συμμετέχουν στην ομάδα των Κυπρίων ιατρών που παρακολουθούν την κατάσταση των δύο τραυματιών.
«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η κατάσταση είναι όντως δύσκολη» τόνισε ο κ.Πατσαλίδης.
Διευκρίνισε ότι οι γιατροί από το Ισραήλ έρχονται ως ενίσχυση στην ομάδα των Κυπρίων γιατρών. «Είναι περισσότερο υποστηρικτικός ο ρόλος τους στην όλη αυτή κατάσταση» ανέφερε ο υπουργός Υγείας.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).