Πορεία στο Σύνταγμα διοργανώνουν το Σαββατοκύριακο οι «Αγανακτισμένοι» της Πελοποννήσου
Το προσεχές Σαββατοκύριακο, 16 και 17 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί πορεία «Αγανακτισμένων» πολιτών από όλη την Πελοπόννησο με προορισμό την πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα. Οι πολίτες θα ξεκινήσουν από την Τρίπολη με οχήματα, ποδήλατα και μηχανές.
Το προσεχές Σαββατοκύριακο, 16 και 17 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί πορεία «Αγανακτισμένων» πολιτών από όλη την Πελοπόννησο με προορισμό την πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα. Οι πολίτες θα ξεκινήσουν από την Τρίπολη με οχήματα, ποδήλατα και μηχανές.
Όπως επισημαίνουν, η πορεία έχει στόχο να αναδείξει το ζήτημα του δικαιώματος της ελεύθερης διαμαρτυρίας των πολιτών με ειρηνικά μέσα και να εκφράσει τη λύπη, την αγανάκτηση και υον προβληματισμό, σχετικά με τα γεγονότα που συνέβησαν στην πλατεία Συντάγματος, το διήμερο 28 κα 29 Ιουνίου.
Το χρονοδιάγραμμα έχει υπολογιστεί με μέση ωριαία ταχύτητα τα 11,5 χλμ.
Η διαδρομή του Σαββάτου θα έχει αφετηρία την Τρίπολη, και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού οι αγανακτισμένοι θα καταλήξουν στην Κόρινθο, με ενδιάμεσες στάσεις στους Μύλους, το Ναύπλιο, το Άργος και το Χιλιομόδι.
Η διαδρομή της Κυριακής θα έχει αφετηρία την Κόρινθο και θα καταλήξει στην πλατεία Συντάγματος, με ενδιάμεσες στάσεις στους Αγίους Θεοδώρους, την Κινέτα, τα Μέγαρα, τη Νέα Πέραμο, την Ελευσίνα και τελευταίο σταθμό τον Ασπρόπυργο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πού οδηγούν την τιμή της ζάχαρης τα GLP-1 φάρμακα;
- Μπορεί το χαβιάρι να δώσει ώθηση στις πωλήσεις των McDonald’s;
- Πλοία του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ συγκρούστηκαν στην Καραϊβική [βίντεο]
- Οι ΗΠΑ κλείνουν το γραφείο της DEA στη Δομινικανή Δημοκρατία εξαιτίας κατηγοριών για διαφθορά
- Συμφωνία Ταϊβάν – ΗΠΑ με μείωση των δασμών και αύξηση των αγορών αμερικανικών προϊόντων
- Γουατεμάλα: Ο δημοσιογράφος Ρουβέν Σαμόρα βγαίνει από τη φυλακή και τίθεται σε κατ’ οίκον κράτηση


