Την Αθήνα θα επισκεφθεί στις 17-18 Ιουλίου η Χίλαρι Κλίντον
Επίσκεψη στην Αθήνα θα πραγματοποιήσει στις 17-18 Ιουλίου η επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ κυρία Χίλαρι Κλίντον, έπειτα από πρόσκληση του υπουργού Εξωτερικών Σταύρου Λαμπρινίδη. Πρώτο θέμα στην ατζέντα των επαφών της Αμερικανίδας υπουργού Εξωτερικών είναι η οικονομία.
Επίσκεψη στην Αθήνα θα πραγματοποιήσει στις 17-18 Ιουλίου η επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ κυρία Χίλαρι Κλίντον, έπειτα από πρόσκληση του υπουργού Εξωτερικών Σταύρου Λαμπρινίδη.
Προηγουμένως η κυρία Κλίντον θα βρίσκεται στην Τουρκία όπου θα συμμετάσχει στην Ομάδα Επαφής για τη Λιβύη.
Πρώτο θέμα στην ατζέντα των επαφών της Αμερικανίδας υπουργού Εξωτερικών είναι η οικονομία. Θα συζητηθούν επίσης, όλα τα θέματα, το Κυπριακό, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, τα Βαλκάνια, αλλά και οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η κατάσταση στη Λιβύη κ.ά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πάνος Βλάχος: Τι μήνυμα θέλει να στείλει με το «Άλμπουμ Φωτογραφικά» που μόλις κυκλοφόρησε
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Απαιτείται πολύ νερό για να ελεγχθεί, λέει ο Αρτοποιός στο in – Ανησυχία για τον τοξικό καπνό
- Ωραιόκαστρο: Ποια η ιδιαιτερότητα της φωτιάς – Τι λέει στο in ο πυρομετεωρολόγος της μονάδας ΜΕΤΕΟ
- Άρης Betsson: Στα «κίτρινα» και επίσημα ο Κώστας Αντετοκούνμπο (pic)
- Σε λειτουργία η πλατφόρμα για τις 72 δόσεις – Ποιοι «κόβονται»
- Νέα Υόρκη: Οκτώ τραυματίες από πυροβολισμούς στο Μπρούκλιν – Τέσσερα παιδιά ανάμεσά τους
- Blind boxes: Είναι τα «κουτιά-έκπληξη» αθώα παιχνίδια ή μήπως είναι τζόγος για παιδιά
- Πέγκυ Ζήνα: Τι κράτησε από τις συνεργασίες της με Σφακιανάκη, Μητροπάνο και Μαρινέλλα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442