Καλύτερο το κλίμα για Ελλάδα μετά το Μεσοπρόθεσμο, λέει ο υπ.Εξωτερικών
Η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό βελτιώθηκε μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου, ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών, Σταύρος Λαμπρινίδης, κατά συνάντηση που είχε την Παρασκευή με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.
Η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό βελτιώθηκε μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου, ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών, Σταύρος Λαμπρινίδης, κατά συνάντηση που είχε την Παρασκευή με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.
Ο υπουργός Εξωτερικών ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τις επαφές που είχε στο Βερολίνο και στη Βιέννη στις οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες, διαπίστωσε την διαμόρφωση ενός θετικότερου κλίματος υπέρ της Ελλάδας, ιδιαίτερα μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος.
Στην σύσκεψη του πρωθυπουργού με τον κ. Λαμπρινίδη συμμετείχε και ο γενικός γραμματικός του υπουργείου Εξωτερικών Ιωάννης Ζέππος.
Επίσης, αναμένεται ο κ. Λαμπρινίδης να πραγματοποιήσει σειρά επισκέψεων και σε άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).