Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Τέλος» ο Μπουρούσης από τον Ολυμπιακό, αποφασίζει ο Ίβκοβιτς

«Τέλος» ο Μπουρούσης από τον Ολυμπιακό, αποφασίζει ο Ίβκοβιτς

Παρελθόν αποτελεί από τον Ολυμπιακό ο Γιάννης Μπουρούσης. Ο διεθνής σέντερ έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους» ΚΑΕ, ένα χρόνο πριν αυτό ολοκληρωθεί, μετά τη συνάντηση που είχε την Πέμπτη (30/06) με τον αντιπρόεδρο Γιώργο Σκινδήλια και τον γενικό διευθυντή Χρήστο Σταυρόπουλο. Παράλληλα, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς επέστρεψε στην Ελλάδα και αναμένεται να συναντηθεί σύντομα με τους αδελφούς Αγγελόπουλους προκειμένου να τους ενημερώσει για την απόφασή του, να παραμείνει ή όχι στο τιμόνι της ομάδας, μετά την επικείμενη αποχώρησή τους.

Παρελθόν αποτελεί από τον Ολυμπιακό ο Γιάννης Μπουρούσης. Ο διεθνής σέντερ έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους» ΚΑΕ, ένα χρόνο πριν αυτό ολοκληρωθεί, μετά τη συνάντηση που είχε την Πέμπτη (30/06) με τον αντιπρόεδρο Γιώργο Σκινδήλια και τον γενικό διευθυντή Χρήστο Σταυρόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπουρούσης φέρεται να αποδέχθηκε την πρόταση για «διαζύγιο» κοινή συναινέσει, μένοντας ελεύθερος χωρίς να προβάλει αξιώσεις αποζημίωσης, λαμβάντας σε αντάλλαγμα το υπόλοιπο του συμβολαίου του. Η «ερυθρόλευκη» διοίκηση φέρεται ενοχλημένη από τη γνωστή τηλεφωνική συνομιλία που είχε ο παίκτης με τον Μάκη Ψωμιάδη και έτσι, μετά από πέντε χρόνια κοινής πορείας, οι δρόμοι των δύο πλευρών χωρίζουν.

Παράλληλα, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς επέστρεψε στην Ελλάδα και αναμένεται να συναντηθεί σύντομα με τους αδελφούς Αγγελόπουλους προκειμένου να τους ενημερώσει για την απόφασή του, να παραμείνει ή όχι στο τιμόνι της ομάδας, μετά την επικείμενη αποχώρησή τους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024