Συγκεντρώσεων συνέχεια στο Σύνταγμα με το βλέμμα στην ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου
Συνεπείς στο ραντεβού οι «Αγανακτισμένοι» στο Σύνταγμα, που συγκεντρώθηκαν το Σάββατο ξανά μπροστά στο Κοινοβούλιο αντιδρώντας στην οικονομική πολιτική και προετοιμάζοντας τις κινητοποιήσεις για την ημέρα της ονομαστικής ψηφοφορίας του Μεσοπρόθεσμου στη Βουλή. Πανευρωπαϊκό κάλεσμα για την Κυριακή.
Συνεπείς στο ραντεβού οι «Αγανακτισμένοι» στο Σύνταγμα, που συγκεντρώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου ξανά μπροστά στο Κοινοβούλιο αντιδρώντας στην οικονομική πολιτική και προετοιμάζοντας τις κινητοποιήσεις για την ημέρα της ονομαστικής ψηφοφορίας του Μεσοπρόθεσμου στη Βουλή.
Ενώ οι συγκεντρώσεις βρίσκονται πια στην τέταρτη εβδομάδα τους, και η προσέλευση στη συνέλευση στο κάτω μέρος της πλατείας παραμένει μεγάλη τις τελευταίες ημέρες, οι Αγανακτισμένοι έχουν απευθύνει νέο πανευρωπαϊκό κάλεσμα για την Κυριακή.
Η θεματική συνέλευση που διοργανώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην πλατεία είχε ως επίκεντρο την κοινωνική αλληλεγγύη προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Το Σάββατο, οι «Αγανακτισμένοι» του Πύργου -έπειτα από παρόμοιες κινήσεις σε άλλες πόλεις- πραγματοποίησαν πορεία στα γραφεία των βουλευτών του νομού, παραδίδοντάς τους επιστολή και εξώδικο ώστε να μην υπερψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο.
Νωρίτερα το μεσημέρι, η ομάδα του Θεάτρου του Ήλιου της Αριάν Μούσκιν βρέθηκε στο Σύνταγμα δίνοντας μία μίνι αυθόρμητη «παράσταση-συμπαράσταση».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΠΟΥ: Στροφή στην παραδοσιακή ιατρική με έρευνα για την αποτελεσματικότητα
- Συνταγή: Λιγκουίνι με σάλτσα λεμονιού και πεκορίνο
- Τραγωδία στην Κίνα: 12 νεκροί από φωτιά σε 4ώροφη πολυκατοικία
- Γυμναστική express: Η ρουτίνα των 5 λεπτών που δίνει ενέργεια όλη τη μέρα
- Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις – Τοπικές βροχές στην Κρήτη
- «Δικάζει» η Κρίστεν Στιούαρτ: Ο Μπράντο παρουσιάζεται σαν ήρωας – Αν μια γυναίκα έκανε το ίδιο, θα την έτρωγαν ζωντανή
