Κόλλησε η μεταγραφή του Τζούριτς στην Τρεντίνο
Κολλάει όπως φαίνεται η απόκτηση του Δημήτρη Τζούριτς από την Τρεντίνο αφού από τη μία πλευρά οι Ιταλοί θεωρούν ακριβές τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, ενώ από την άλλη αναζητούν έναν κεντρικό, τη στιγμή που ο Έλληνας διεθνής προτιμά να αγωνίζεται πλέον ως διαγώνιος παρά ως κεντρικός.
Κολλάει όπως φαίνεται η απόκτηση του Δημήτρη Τζούριτς από την Τρεντίνο αφού από τη μία πλευρά οι Ιταλοί θεωρούν ακριβές τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, ενώ από την άλλη αναζητούν έναν κεντρικό, τη στιγμή που ο Έλληνας διεθνής προτιμά να αγωνίζεται πλέον ως διαγώνιος παρά ως κεντρικός.
«Ποιος θα παίξει στο κέντρο για το Τρένο;», είναι ο βασικός τίτλος στη βουλγαρική ιστοσελίδα sportal.bg κι όσοι αναρωτιούνται γιατί να ξέρουν οι Βούλγαροι τα μεταγραφικά της πρωταθλήτριας Ιταλίας, να υπενθυμίσουμε ότι στην Τρεντίνο προπονητής είναι ο Βούλγαρος Ράντοστιν Στόιτσεφ.
«Η υπόθεση έμοιαζε τελειωμένη, αφού ο Έλληνας κολοσσός Δημήτρης Τζούριτς ήταν μια ανάσα από την κορυφαία ομάδα της Ευρώπης, ωστόσο τα πράγματα εξελίσσονται διαφορετικά. Το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και οι 100.000 ευρώ που θέλει ο σύλλογος είναι ένα θέμα, ενώ ένα δεύτερο έχει να κάνει με το ότι ο αθλητής ναι μεν δέχεται να παίξει κεντρικός, αλλά βασικά θέλει να είναι διαγώνιος.
Έτσι, στο Τρέντο σκέφτονται να αποκτήσουν έναν καθαρό κεντρικό και αυτός δεν είναι άλλος από τον Τέοντορ Τεοντόροφ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας», αναφέρει το κείμενο στη βουλγαρική ιστοσελίδα, ενώ ανάλογα κείμενα υπάρχουν και σε ιστοσελίδες άλλων χωρών.
Από τον Ολυμπιακό δεν υπήρξε κάποιο σχόλιο, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι οι Ερυθρόλευκοι πιστεύουν ότι η καθυστέρηση που έχει προκύψει αφορά διαδικαστικά θέματα, καθώς το ενδιαφέρον για τον Τζούριτς εξακολουθεί να υφίσταται.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Eurobasket U20: «Βαριά» ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών από την Πορτογαλία (43-78)
- Άρης: Κίνηση για τον Βασίλη Τολιόπουλο
- Ο Μπαρτζώκας, το Λας Βέγκας και ο… Τζόουνς Γκαρσία (vids)
- Επιβαρυμένη η Αγγλία ενόψει του ημιτελικού με την Αργεντινή: Ανησυχία στα αγγλικά ΜΜΕ
- Ο Χεζόνια πιέζει την Ρεάλ Μαδρίτης
- Wimbledon: Ο Σίνερ διατήρησε τον τίτλο του! (vids)
- Φρανσίσκο: «Είχα την ίδια οικονομική πρόταση από πέντε ομάδες»
- Πρωταθλητής Ευρώπης στα 100μ. πρόσθιο ο Ντούμας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442