Προπονητής της εθνικής χάντμπολ ο Γιώργος Κρανάκης
Ο Γιώργος Κρανάκης είναι ο νέος εκλέκτορας της εθνικής ομάδας χάντμπολ των ανδρών. Ο πολυνίκης Έλληνας προπονητής, θα είναι ο αντικαταστάτης του Νίκου Μάντζου στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, μετά από απόφαση του ΔΣ της ΟΧΕ.
Ο Γιώργος Κρανάκης είναι ο νέος εκλέκτορας της εθνικής ομάδας χάντμπολ των ανδρών. Ο πολυνίκης Έλληνας προπονητής, θα είναι ο αντικαταστάτης του Νίκου Μάντζου στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, μετά από απόφαση του ΔΣ της ΟΧΕ.
Η συνεργασία του Κρανάκη με την ομοσπονδία θα έχει διάρκεια τεσσάρων ετών, ενώ τον πρώτο χρόνο θα βρίσκεται παράλληλα και στην τεχνική ηγεσία του ΑΣΕ Δούκα.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Σιλβέν Φρανσίσκο μοιάζει δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από τη Ζαλγκίρις το ερχόμενο καλοκαίρι, στη συζήτηση είναι οι μισές και βάλε ομάδες της Euroleague, το NBA και πλέον και ο Παναθηναϊκός...
Μπαρτσελόνα και Ερυθρός Αστέρας ρίχνονται στη «μάχη» των play in το βράδυ της Τρίτης, σε μία αναμέτρηση που αφορά και τον Παναθηναϊκό στον δρόμο για τα playoffs.
Οι Χοκς πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Νικς (107-106) σε ένα ματς- «θρίλερ» και έκαναν το 1-1 στη σειρά των playoffs της Ανατολής – Τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA.
Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής, Ταχίρις Ντος Σάντος, είναι ένας από αυτούς που βγήκαν ζωντανοί από την πύρινη κόλαση του Κραν Μοντανά την περασμένη Πρωτοχρονιά και τώρα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη γαλλική Μετς.