Reworks Festival 2011
Το Reworks Festival 2011 για νέους δημιουργούς, designers, φοιτητές και αποφοίτους σχολής καλών τεχνών ή εφαρμοσμένων τεχνών, γραφίστες, αρχιτέκτονες, animators, φωτογράφους, συνθέτες ακουστικής μουσικής, πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά το Σεπτέμβριο, στη Θεσσαλονίκη. Ο ήχος ως δομικό στοιχείο της σύνθεσης της μουσικής χρησιμοποιείται ευρέως από τους σύγχρονους καλλιτέχνες σε εγκαταστάσεις και κατασκευές ενίοτε συνοδεύοντας δυσδιάστατες αποτυπώσεις […]
Το Reworks Festival 2011 για νέους δημιουργούς, designers, φοιτητές και αποφοίτους σχολής καλών τεχνών ή εφαρμοσμένων τεχνών, γραφίστες, αρχιτέκτονες, animators, φωτογράφους, συνθέτες ακουστικής μουσικής, πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά το Σεπτέμβριο, στη Θεσσαλονίκη.
Ο ήχος ως δομικό στοιχείο της σύνθεσης της μουσικής χρησιμοποιείται ευρέως από τους σύγχρονους καλλιτέχνες σε εγκαταστάσεις και κατασκευές ενίοτε συνοδεύοντας δυσδιάστατες αποτυπώσεις (ζωγραφική, φωτογραφία, κολάζ), σε performances, στη video art, ή αποτελώντας πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία εικόνας και αντικειμένου.
Το reworks 2011 επιχειρεί φέτος τη δημιουργία μιας καλλιτεχνικής πλατφόρμας ανάδειξης νέων καλλιτεχνών, εισάγοντας στο πρόγραμμά του μια έκθεση σύγχρονων έργων τέχνης και ηχητικών εγκαταστάσεων που είτε ενσωματώνουν τον ήχο ως συστατικό του έργου, είτε αναδεικνύουν την ακουστική εμπειρία μέσω αναφορών και συμβόλων κάνοντας χρήση όλων των διαθέσιμων μέσων.
Σκοπός του reworks 2011 είναι να συνδυάσει την προβολή της σύγχρονης ηλεκτρονικής σκηνής με τη σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία της πόλης και όχι μόνο.
Το εικαστικό τμήμα του reworks 2011 προσκαλεί νέους δημιουργούς να στείλουν μέχρι την 1/8/2011, τις προτάσεις τους για συμμετοχή στην έκθεση, με έργα που αναδεικνύουν τη σχέση του ήχου και κατά προτίμηση του ηλεκτρονικού με σύγχρονες καλλιτεχνικές πρακτικές και διαδραστικά μέσα.
Τα πρώτα ονόματα που θα εμφανιστούν στο φετινό Reworks Festival
Hercules & Love Affair Live
Lamb Live
Dubfire
Miss Kittin
Benga
Karuan
Reboot
James Holden
Davide Squillace
Carlo Lio
Kate Wax
Cayetano Live Band
And.id Live
Darktom & George Adi
Ison
Actor One
Φέτος το Reworks festival θα φιλοξενήσει περισσότερα από 60 σχήματα και καλλιτέχνες.
http://www.reworks.gr/2011
Eισιτήρια
Τιμές Διημέρου: 45 Euro
Παρασκευή 16/9: 28 Euro
Σάββατο 17/9: 28 Euro
- Κατάρρευση πολυκατοικίας στα Πετράλωνα: «Σαν χάρτινος πύργος έπεσε, ισοπεδώθηκε»
- Νέα Αριστερά: Η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής είναι ένα άδικο και ταξικό εμπόδιο
- Διευρυμένη Αστική Συγκοινωνία στον Άγιο Νικόλαο
- Κικίλιας: «Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια δεν είναι πολυτέλεια για την ελληνική οικογένεια, είναι ανάγκη»
- Καύσωνας στη Ευρώπη: Η Λισαβόνα και άλλες περιοχές της Πορτογαλίας σε «κόκκινο συναγερμό»
- MEGA: Οι εκπομπές ψυχαγωγίας που κατέκτησαν την κορυφή στην τηλεθέαση
- H AI τα έκανε θάλασσα, η Ford επαναπροσλαμβάνει τους απολυμένους στον ποιοτικό έλεγχο
- Δωρεά 20 σκαφών για την ελληνική ιστιοπλοΐα από την Stoiximan και την ΕΟΕ για το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 01.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/yong-chuan-tan-FPm5MGSqD3w-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442