Ο προπονητής της Λάτσιο,Εντοάρντο Ρέχα, έβαλε… φρένο στα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για δεδομένη συμφωνία της ιταλικής ομάδας με τον Τζιμπριλ Σισέ.
«Σισέ και Τρεζεγκέ; Αυτά είναι τα ονόματα που εσείς αναφέρετε τον τελευταίο καιρό όλο και πιο πολύ, όμως εγώ έχω τους Φλοκάρι, Σάρατε, Ρόκι και Σκούλι. Πρόκειται για παίκτες που αγωνίζονται όλοι στην επίθεση και έξι φορ για δύο θέσεις είναι πάρα πολλοί, οπότε σίγουρα πρέπει πρώτα να υπάρξουν αποχωρήσεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο 66χρονος προπονητής.
Πάντως το «calcioline.com» τονίζει πως ο Γαλλος επιθετικός του Παναθηναϊκού έχει προβάδισμα έναντι του συμπατριώτη του, Νταβίντ Τρεζεγκέ, καθώς η τιμή του είναι χαμηλότερη.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός και ακόμη έξι ομάδες της Euroleague βρίσκονται στο κυνήγι του Τρεντ Φόρεστ, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του καλοκαιριού.