Η Σιένα επικράτησε 100-75 της Καντού και πήρε προβάδισμα 1-0 στους τελικούς του ιταλικού πρωταθλήματος μπάσκετ. Οι Λαβρίνοβιτς και ΜακΚάλεμπ πέτυχαν από 15 πόντους, ενώ ο Νίκος Ζήσης είχε 7 πόντους (3/4 βολές, 2/3 δίποντα), 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Για πρώτη φορά μετά το 2001, η ιστορική Κόβεντρι -υπό τις οδηγίες του Φρανκ Λάμπαρντ πλέον- επιστρέφει στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.