«Έχω συμβόλαιο για τρία χρόνια με τον ΠΑΟ» ξεκαθάρισε ο Λέτο
Το όνομα του Σεμπάστιαν Λέτο εμπλέκεται σε αρκετά μεταγραφικά σενάρια, αλλά ο ίδιος με δηλώσεις του στην εφημερίδα της πατρίδας του «Ole» τόνισε ότι «έχω συμβόλαιο για τρία χρόνια με τον Παναθηναϊκό στην Ελλάδα», ενώ τόνισε παράλληλα ότι κάποια στιγμή θα ήθελε να επιστρέψει στην Λανούς.
Το όνομα του Σεμπάστιαν Λέτο εμπλέκεται σε αρκετά μεταγραφικά σενάρια, αλλά ο ίδιος με δηλώσεις του στην εφημερίδα της πατρίδας του «Ole» τόνισε ότι «έχω συμβόλαιο για τρία χρόνια με τον Παναθηναϊκό στην Ελλάδα», ενώ τόνισε παράλληλα ότι κάποια στιγμή θα ήθελε να επιστρέψει στην Λανούς.
«Πότε θα επιστρέψεις;», ήταν η ερώτηση που δέχθηκε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός. «Έχω συμβόλαιο για τρία χρόνια με τον Παναθηναϊκό στην Ελλάδα. Πρώτα από όλα θα ήθελα να τα πάω ακόμη καλύτερα και να μπορέσω να παίξω στην εθνική ομάδα, που είναι κάτι που βρίσκεται συνεχώς στο μυαλό μου. Το σκέπτομαι γιατί δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες που παίζουν στη θέση μου», τόνισε ο Σεμπαστιάν Λέτο και συνέχισε:
«Κάποια στιγμή θα ήθελα να επιστρέψω στη Λανούς. Είναι στις σκέψεις μου», πρόσθεσε.
Απαντώντας σε ερώτηση για το τι κάνει αυτή τη χρονική στιγμή, είπε: «Αυτή την στιγμή ξεκουράζομαι. Ολοκληρώσαμε τη σεζόν με τον Παναθηναϊκό, αγωνιζόμενος σε ένα καλό επίπεδο και αισθάνομαι χαρούμενος. Μετά από τρία χρόνια που βρίσκομαι στη χώρα αισθάνομαι σαν το σπίτι μου, νιώθω θαυμάσια και αρκετά ωραία εδώ. Οι οπαδοί με αγαπούν πολύ και θα παλέψω ακόμη πιο πολύ (γι’ αυτούς)», τόνισε.
«Βρήκες το μέρος σου στον κόσμο;»…
«Το σπίτι μου, μου λείπει, αλλά ναι. Η Ελλάδα είναι ένα θαυμάσιο μέρος. Έχω συνηθίσει με τον καιρό», είπε ο Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος σχολίασε για την κρίση.
«Η αλήθεια είναι ότι εμένα δεν με έχει επηρεάσει, αλλά η κατάσταση στη χώρα είναι πολύ άσχημη, υπάρχουν πολλά προβλήματα. Υπάρχουν περισσότερες από μια διαδηλώσεις την ημέρα και επεισόδια. Η ανεργία είναι υψηλή. Όπως και στην Αργεντινή το 2001», ήταν τα λόγια του Σεμπαστιάν Λέτο.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μπράντον και Ντάμιεν Τζέφερσον πέτυχαν 22 και 19 πόντους αντίστοιχα κι έτσι η Καρδίτσα νίκησε τον Προμηθέα με 95-79 και «κλειδώνοντας» την παραμονή της.
Μεγάλο το ενδιαφέρον στη μάχη της 5ης θέσης στα πλέι οφ της Super Leaugue, μετά τη νίκη που πέτυχε ο Άρης επί του Βόλου με 3-2. και την ήττα του Λεβαδειακού με 2-0 από τον ΟΦΗ.