Την απόκτηση του Δημήτρη Σιαλμά για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε την Τρίτη η ΠΑΕ ΑΕΚ. ο ταλαντούχος επιθετικός που αποκτήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «κιτρινόμαυρων», στις οποίες ευχαρίστησε την προηγούμενη ομάδα του και πρόσθεσε ότι θα δώσει τα πάντα για να δικαιώσει αυτούς που τον έφεραν στην Ένωση.
Την απόκτηση του Δημήτρη Σιαλμά για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε την Τρίτη η ΠΑΕ ΑΕΚ. ο ταλαντούχος επιθετικός που αποκτήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «κιτρινόμαυρων», στις οποίες ευχαρίστησε την προηγούμενη ομάδα του και πρόσθεσε ότι θα δώσει τα πάντα για να δικαιώσει αυτούς που τον έφεραν στην Ένωση.
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σιαλμά για έναρξη συμβολαίου από την 1/7/2011 έως τις 30/6/2013» αναφέρει η ανακοίνωση.
Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο 25χρονος επιθετικός δήλωσε: «Είναι μια καινούργια αρχή για εμένα και έχω πολλή δουλειά μπροστά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα. τον κ. Χριστοβασίλη, τον κ. Αγγελή και βεβαίως τον κ. Ντεμόλ, οι οποίοι έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή μου.
Υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά για να πάρω ευκαιρίες και ξέρω ότι οι ευθύνες και οι απαιτήσεις της ΑΕΚ είναι μεγάλες. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Εύχομαι να έχω υγεία και να μπορέσω να δικαιώσω τους ανθρώπους της ΑΕΚ που με εμπιστεύθηκαν».
Εν τω μεταξύ, την Πέμπτη 9 Ιουνίου στη 13.00 στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ για την περίοδο 2011-12.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας και θα κυνηγήσει την πρωτιά στη regular season της Euroleague, την ώρα που ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει μέχρι και την 6η θέση.
Ξεχωριστή βραδιά για τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς κόντρα στη Βιλερμπάν έγινε ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία της Euroleague με 300 παιχνίδια στον πάγκο της ίδιας ομάδας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, ωστόσο επεσήμανε ότι τα επόμενα κρίσιμα ματς είναι αυτά που θα κρίνουν την πορεία της ομάδας του στη regular season. - Τι είπε μετά το ματς ο Σάσα Βεζένκοφ.
Στο στόχαστρο των βραζιλιάνικων ΜΜΕ για ακόμη μια φορά βρέθηκε ο Νεϊμάρ μετά από σεξιστικό σχόλιο που έκανε κατά διαιτητή, στο τελευταίο ματς της Σάντος.
Άκης Στρατόπουλος
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας