Στον Ολυμπιακό έχουν στείλει από τώρα τον Κάρλος Σάντσες οι Γάλλοι. Σύμφωνα με δημοσίευμα ο Κολομβιανός μέσος είναι κλεισμένος από τους Ερυθρόλευκους, όπου και θα συνεχίσει την καριέρα του.
Στον Ολυμπιακό έχουν στείλει από τώρα τον Κάρλος Σάντσες οι Γάλλοι. Σύμφωνα με δημοσίευμα ο Κολομβιανός μέσος είναι κλεισμένος από τους Ερυθρόλευκους, όπου και θα συνεχίσει την καριέρα του.
Συγκεκριμένα η ηλεκτρονική έκδοση της «Figaro» συμπεριλαμβάνει τον Κολομβιανό μέσο ανάμεσα στους παίκτες που θα αποχωρήσουν από τη Βαλενσιέν. Οι Γάλλοι έχουν το όνομα του Σάντσες στη λίστα των ποδοσφαιριστών που θα πουν «αντίο» και δίπλα σε παρένθεση γράφουν τη λέξη Ολυμπιακός. Κάτι που σημαίνει πως θεωρού πως η επόμενη ομάδα που θα αγωνιστεί ο Κολομβιανός θα είναι οι Πειραιώτες. Οι επόμενες ημέρες πάντως αναμένεται να κρίνουν αρκετά για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Εμμανουήλ Καραλής και Ελίνα Τζένγκο ξεκινούν τις θερινές υποχρεώσεις τους σε Κίνα και Ιαπωνία, αντίστοιχα, ενώ εντός συνόρων κάνει την πρεμιέρα του και ο Μίλτος Τεντόγλου.
Ξέσπασε ο Εργκίν Αταμάν κατά του προέδρου της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι, μετά τις υποτιμητικές δηλώσεις του τελευταίου που ακολούθησαν τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τη Βαλένθια – «Θα φύγω όταν μου το πει ο Γιαννακόπουλος», είπε για το μέλλον του ο Τούρκος τεχνικός.
LIVE: Άστον Βίλα – Λίβερπουλ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άστον Βίλα – Λίβερπουλ για την 37η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.