Τον 21χρονο επιθετικό της Πόρτο, Βάλτερ Ενρίκε Ντα Σίλβα, φέρεται να έχει βάλει στο μάτι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «A Bola». Ο νεαρός Βραζιλιάνος, βρίσκεται στην λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές και αποτελεί εισήγηση του Πορτογάλου τεχνικού του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι «πράσινοι» έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον για τον επιθετικό της Πόρτο, η οποία τον απέκτησε πέρσι από την Ιντερνασιονάλ έναντι 8 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Βάλτερ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε μόλις 13 συμμετοχές και πέτυχε πέντε γκολ με τη φανέλα των «Δράκων».

Στο δημοσίευμα της «A Bola» αξίζει να σημειωθεί ότι γίνεται αναφορά και στις σχέσεις που έχει με τη διοίκηση της Πόρτο ο Φερέιρα, κάτι που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην πραγματοποίηση της μεταγραφής αλλά δεν ξεκαθαρίζεται αν η ελληνική ομάδα επιθυμεί να τον αποκτήσει με την μορφή δανεισμού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ