«Τα Παιδία Δεν Παίζει», σε σειρά στον ΣΚΑΙ
Μετά την προβολή του στις κινηματογραφικές αίθουσες και τις ενθουσιώδεις κριτικές που απέσπασε στη Ελλάδα, το ντοκιμαντέρ προβάλλεται σε σειρά 6 επεισοδίων, από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ξεκινώντας την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 14.00. Μια παραγωγή της Anemon, σε συμπαραγωγή με τον ΣΚΑΙ και με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, που υπογράφουν οι σκηνοθέτες […]
Η ιστορία τους συγκίνησε τόσο τον Δήμαρχο της Πάτρας κ. Φούρα όσο και τη WIND που δεσμεύτηκαν από κοινού να κάνουν το όνειρο των παιδιών πραγματικότητα. Ωστόσο, ένα χρόνο αργότερα, ο Δήμος Πατρέων δεν έχει υλοποιήσει την υπόσχεσή του.
Η έκκληση μιας από τις πρωταγωνίστριες του ντοκιμαντέρ, παραμένει επίκαιρη: «Κύριε Δήμαρχε, μην λες ψέματα. Γιατί όλοι οι πολιτικοί αυτό κάνουνε, οπότε σας έχουν πάρει χαμπάρι.
Ξυπνήστε, κάντε κάτι καινούριο στη ζωή σας κάνε κάτι αληθινό. Δεν μας νοιάζει το γηπεδάκι αν θα είναι 3Χ3 ή 5Χ5 ή 100Χ100, εμείς να παίζουμε θέλουμε.
Διότι αν δεν παίζουμε θα είμαστε κλεισμένοι μέσα σε ένα σπίτι, θα είμαστε συνέχεια μπροστά στον υπολογιστή, θα χαλάσουμε τα μάτια μας, θα χοντρύνουμε επειδή δεν θα κουνιόμαστε και μετά όλη η Ελλάδα θα είναι χοντρή. Και θα λες εσύ, κύριε Δήμαρχε, «γιατί όλη η Πάτρα έχει γίνει θεόχοντρη;» και θα σου λέμε εμείς: «Εσύ φταις, επειδή δεν μας έφτιαξες το γήπεδο!».
Επεισόδιο 1: «Όλα για το παιχνίδι» Σε μια πυκνοκατοικημένη γειτονιά της Πάτρας, μια παρέα παιδιών αντιμετωπίζει καθημερινά προβλήματα με τους γείτονες.
Αιτία είναι η φασαρία που κάνουν παίζοντας ποδόσφαιρο στην πιλοτή της πολυκατοικίας.
Μια μέρα, η 11χρονη Αλεξάνδρα έχει ένα σχέδιο: προτείνει στους φίλους της να ζητήσουν από τον δήμαρχο της πόλης να τους φτιάξει ένα μικρό γήπεδο σε ένα εγκαταλειμμένο οικόπεδο.
Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα είναι η ιδανική ευκαιρία για να του ζητήσουν αυτήν την χάρη…
- Μετά την τραυματική ελληνική κρίση, εξακολουθούν οι οίκοι αξιολόγησης να επηρεάζουν τις αγορές;
- «Δεν μου έχουν ξαναφερθεί έτσι – πρόκειται για απαρτχάιντ!» – Τι αναφέρει ο Ρο Κάνα που εγκλωβίστηκε από ισραηλινούς εποίκους
- Θέλει να γνωρίσει τον κόσμο: Η Αντζελίνα Τζολί είναι έτοιμη για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής της
- Μάτι: Στάσεις λεωφορείων στον ήλιο, στη βροχή, στη λήθη
- Gen Z εναντίον AI: Γιατί οι νέοι δεν πείθονται από την «επανάσταση» της τεχνητής νοημοσύνης
- Ιωάννης Γρυπάρης: Οι φωτεινοί σταθμοί στη ζωή του
- Πολωνία: Ο πρόεδρος άσκησε βέτο σε νομοσχέδια που θα βελτίωναν τα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών
- Ο Βλαχοδήμος ανανέωσε με τη Σεβίλλη και ανακοινώθηκε από τον… Κρίστοφερ Νόλαν (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442