Δεν θα δεχθεί καμία απόλυση, τονίζει η ΟΜΕ-ΟΤΕ σκληραίνοντας την στάση της
Στόχος της ΟΜΕ-ΟΤΕ είναι να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος στον ΟΤΕ, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μετά τη συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών Ηλ.Πλασκοβίτη. Το υπουργείο αναφέρει πως στο Δημόσιο θα παραμείνει το 5% του ΟΤΕ ενώ το υπόλοιπο αναμένεται να πουληθεί στη γερμανική πλευρά.
Στόχος της ΟΜΕ-ΟΤΕ είναι να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος στον ΟΤΕ, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μετά τη συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών Ηλ.Πλασκοβίτη την Πέμπτη.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Π.Κούτρα, το υπουργείο ανέφερε πως στο Δημόσιο θα παραμείνει το 5% του ΟΤΕ ενώ το υπόλοιπο αναμένεται να πουληθεί στη γερμανική πλευρά.
Το υπουργείο Οικονομικών, σύμφωνα με τον Π.Κούτρα, ζήτησε τρόπο για να μειωθεί το εργασιακό κόστος. Ο πρόεδρος της ΟΜΕ-ΟΤΕ ανέφερε πως για το λόγο αυτό «οι εργαζόμενοι θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση» ενώ ήδη έχουν εξαγγείλει τις επόμενες κινητοποιήσεις τους.
Η ρύθμιση, σύμφωνα με την Ομοσπονδία, αφορά κυρίως τους εργαζόμενους από το 2005 και μετά, και στόχος του συνδικάτου είναι να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Π.Κούτρας ζήτησε από τους εργαζομένους από το προσεχές Σάββατο να βρεθούν και πάλι για διαμαρτυρία στην Πλατεία Συντάγματος έξω από το υπουργείο Οικονομικών, υπογραμμίζοντας ότι η στάση της ΟΜΕ-ΟΤΕ προς τη διοίκηση του Οργανισμού θα είναι σκληρή.
Ήδη την Πέμπτη, η ΟΜΕ-ΟΤΕ είχε προχωρήσει σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Κλαυθμώνος και πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η απόλυτη περιγραφή της ανατροπής κόντρα στην Αίγυπτο: Ο Αργεντινός σπίκερ τα… έσπασε όλα! (vids)
- To απόγευμα της Τετάρτης, μόνο το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού θα έχει νύχτα – Πώς γίνεται;
- Ναύπλιο: Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και πήρε σβάρνα τραπεζοκαθίσματα σε πιτσαρία
- Ντόλι Πάρτον: Η θρυλική πορεία της σε μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ
- «Λαγός» του Μητσοτάκη ο Βελόπουλος: Kατέθεσε μήνυση στο ΑΠ για τις δηλώσεις Γεωργιάδη περί χρηματισμού Τσίπρα
- Αρθροπλαστική Επιφανείας Ισχίου: Η λύση που επιτρέπει στους δραστήριους ασθενείς να παραμείνουν σε κίνηση
- Ριβάλντο για Μέσι: «Τι να πει κανείς… είναι απίστευτος!» (pic)
- Τραμπ από τη σύνοδο του ΝΑΤΟ: «Η εκεχειρία με το Ιράν έχει λήξει» – Σταματά τις εμπορικές σχέσεις με την Ισπανία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442