Δεν θα δεχθεί καμία απόλυση, τονίζει η ΟΜΕ-ΟΤΕ σκληραίνοντας την στάση της
Στόχος της ΟΜΕ-ΟΤΕ είναι να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος στον ΟΤΕ, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μετά τη συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών Ηλ.Πλασκοβίτη. Το υπουργείο αναφέρει πως στο Δημόσιο θα παραμείνει το 5% του ΟΤΕ ενώ το υπόλοιπο αναμένεται να πουληθεί στη γερμανική πλευρά.
Στόχος της ΟΜΕ-ΟΤΕ είναι να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος στον ΟΤΕ, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μετά τη συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών Ηλ.Πλασκοβίτη την Πέμπτη.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Π.Κούτρα, το υπουργείο ανέφερε πως στο Δημόσιο θα παραμείνει το 5% του ΟΤΕ ενώ το υπόλοιπο αναμένεται να πουληθεί στη γερμανική πλευρά.
Το υπουργείο Οικονομικών, σύμφωνα με τον Π.Κούτρα, ζήτησε τρόπο για να μειωθεί το εργασιακό κόστος. Ο πρόεδρος της ΟΜΕ-ΟΤΕ ανέφερε πως για το λόγο αυτό «οι εργαζόμενοι θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση» ενώ ήδη έχουν εξαγγείλει τις επόμενες κινητοποιήσεις τους.
Η ρύθμιση, σύμφωνα με την Ομοσπονδία, αφορά κυρίως τους εργαζόμενους από το 2005 και μετά, και στόχος του συνδικάτου είναι να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Π.Κούτρας ζήτησε από τους εργαζομένους από το προσεχές Σάββατο να βρεθούν και πάλι για διαμαρτυρία στην Πλατεία Συντάγματος έξω από το υπουργείο Οικονομικών, υπογραμμίζοντας ότι η στάση της ΟΜΕ-ΟΤΕ προς τη διοίκηση του Οργανισμού θα είναι σκληρή.
Ήδη την Πέμπτη, η ΟΜΕ-ΟΤΕ είχε προχωρήσει σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Κλαυθμώνος και πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το τέλος του «αφηγήματος» και η απώλεια της ψυχραιμίας για τη Νέα Δημοκρατία
- Το Ιράν απαντά στους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ με επιθέσεις στον Κόλπο – Πώς φτάσαμε στον νέο κύκλο έντασης
- ΕΛΑΣ σε ρυθμούς εκλογών – Tέλος Ιουλίου τα πρώτα ονόματα στα ψηφοδέλτια
- Το διαχρονικό πρόβλημα της αστυνομικής ατιμωρησίας ΙΙ
- The Expla-in Project | Αντώνης Σαμαράς: Πώς έφτασε στον Άρειο Πάγο για το Predator
- «Μια ζωή. Ο μονόλογος μιας μοδίστρας»: Εξαντλούνται τα εισιτήρια για τις καλοκαιρινές παραστάσεις
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
- Αυξάνονται οι νεκροί στην Κίνα από τις κατολισθήσεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442