Η ΑΕΚ έκανε έφεση κατά της απόρριψης της ένστασης για τον Αχιλλέα Μπέο
Εφεση, κατά της πρωτόδικης απορριπτικής απόφασης, που είχε υποβάλλει κατά του κύρους του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, κατέθεσε σήμερα (30/5) η ΑΕΚ στο δευτεροβάθμιο πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ.
Εφεση, κατά της πρωτόδικης απορριπτικής απόφασης, που είχε υποβάλλει κατά του κύρους του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, κατέθεσε σήμερα (30/5) η ΑΕΚ στο δευτεροβάθμιο πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ.
Οι Κιτρινόμαυροι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η παρουσία του Αχιλλέα Μπέου στα αποδυτήρια, ενώ τελούσε υπό τιμωρία, ήταν παράνομη και αποφάσισαν να τραβήξουν την υπόθεση μέχρι τέλους.
Η κίνηση αυτή από πλευράς ΑΕΚ έγινε περισσότερο για λόγους ηθικής τάξεως, καθώς σε αγωνιστικό επίπεδο η Ενωση δεν έχει να κερδίσει κάτι. Η υπόθεση θα εκδικαστεί από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ τις επόμενες ημέρες, πιθανόν και την προσεχή Τετάρτη (1/6).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σε Live streaming η παρέλαση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Ισπανίας
- Ολυμπιακός: «Νέος Διευθυντής της Ακαδημίας ο Πάουλο Νόγκα»
- Η Ναϊμέγκεν ανακοίνωσε τον Εμρέ Μορ, μετά την κλήρωση με τον Ολυμπιακό (pic)
- Ο μικρός αδερφός του Γιαμάλ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στους πανηγυρισμούς της Ισπανίας στον τελικό (vids)
- Οι δύο αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό του Conference League, αν αποκλειστεί από την Ντιναμό Κιέβου
- Με Σπαρτάκ Τρνάβα ή ΤΣΣΚΑ 1948 ο Παναθηναϊκός στον 3ο προκριματικό του Conference League
- Τέσσερα μετάλλια και πολλές υποσχέσεις από τη νέα γενιά του ελληνικού στίβου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18
- LIVE: Η κλήρωση Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442