
Μονόδρομος η πολιτική λιτότητας και οι μεταρρυθμίσεις για την Ελλάδα λέει ο Σόιμπλε
Η Ελλάδα δεν έχει άλλη εναλλακτική από μια πολιτική λιτότητας, δήλωσε τη Δευτέρα ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, μεταδίδει το πρακτορείο Reuters. «Δεν μπορούμε να απαλλάξουμε καμία χώρα από τις αναγκαίες για αυτήν μεταρρυθμίσεις» ανέφερε ο Γερμανός υπουργός.
Η Ελλάδα δεν έχει άλλη εναλλακτική από μια πολιτική λιτότητας, δήλωσε τη Δευτέρα ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.
«Δεν μπορούμε να απαλλάξουμε καμία χώρα από τις αναγκαίες για αυτήν μεταρρυθμίσεις» ανέφερε ο Γερμανός υπουργός σε ομιλία του στο Ανόβερο.
«Για αυτό το λόγο η Ελλάδα ακολουθεί τον δύσκολο δρόμο των προσαρμογών και των μεταρρυθμίσεων. Αυτό θα μας απασχολεί τις επόμενες εβδομάδες και μήνες» πρόσθεσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΠΑΟΚ: Η 11άδα για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (pic)
- Shrinkflation: Αυξάνονται οι τιμές, μειώνονται οι… ποσότητες – Στα όριά τους οι καταναλωτές
- Πνεύμα και σάρκα – Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από ένα ζευγάρι που γράφει μαζί
- «Για 72 ώρες δεν θα έχεις ρεύμα…» – Πώς εξαπατούσαν ηλικιωμένους τα τρία αδέλφια στα Χανιά
- Μπορούν ποτέ να δουλέψουν τα πιο ισχυρά σύνορα;
- Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (pic)

