Δεκάδες νέα μέλη το δευτερόλεπτο συγκεντρώνει το απόγευμα της Τρίτης η ομάδα των «Αγανακτισμένων» που εμφανίστηκε πρόσφατα στο Facebook, ως αντίδραση στην οικονομική κρίση.

Αν όλα αυτά τα μέλη δώσουν το «παρών» στις διαδηλώσεις που προγραμματίζονται για τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης, το Σύνταγμα, o Λευκός Πύργος και η Πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα θα γίνουν σαν την Puerta del Sol της Μαδρίτης, όπου διαδηλώνουν αυτές τις ημέρες οι Ισπανοί.

Περιέργως, όμως, η αθηναϊκή ομάδα των Αγανακτισμένων εξαφανίστηκε από το Facebook γύρω στις 7 το απόγευμα της Τρίτης, και σύντομα αντικαταστάθηκε από νέα.

«Η λέξη Αγανακτισμένοι δεν θέλει με τίποτα να υποκινήσει ή να υποδείξει τον τρόπο. Απεναντίας, δηλώσαμε από την αρχή ότι θέλουμε να βρεθούμε ειρηνικά και αυθόρμητα. Χωρίς σχέδιο και πλάνο. Μόνο να δηλώσουμε την ειρηνική διαμαρτυρία μας» έγραφαν οι διαχειριστές της ομάδας Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα.

«Δηλώνουμε ειρηνικά την αγανάκτησή μας κατά της κρίσης. Κατά όλων αυτών που μας οδήγησαν σε αυτό το σημείο. Αυθόρμητα, χωρίς κόμματα, ομάδες και ιδεολογίες» τόνιζαν.

Το πρωί της Τρίτης, η αθηναϊκή ομάδα είχε συγκεντρώσει περίπου 2.500 μέλη. Λίγο πριν η σελίδα εξαφανιστεί, ο αριθμός τους ξεπερνούσε τις 7.500.

Αργότερα δημιουργήθηκε νέα ομάδα. Για να δείτε τη νέα ομάδα κάντε κλικ εδώ

Ολοένα και περισσότερα μέλη αποκτούν οι αντίστοιχες ομάδες στη Θεσσαλονίκη, από όπου ξεκίνησε η πρωτοβουλία, καθώς και στην Πάτρα (οι δύο αυτές ομάδες φαίνονται να λειτουργούν κανονικά).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Γράψτε το σχόλιό σας