Οι Χιτ νίκησαν τους Μπουλς και έκαναν το 2-1 στη σειρά
Με τον Κρις Μπος να σημειώνει 34 πόντους και τους ΛεΜπρον Τζέιμς και Ντουέιντ Ουέιντ να προσθέτουν από 22 και 17 πόντους αντίστοιχα, οι Χιτ νίκησαν στο Μαϊάμι τους Μπουλς με 96-85 και έκαναν το 2-1 στη σειρά.
Προβάδισμα πρόκρισης (2-1) στους τελικούς του ΝΒΑ πήραν οι Χιτ, οι οποίοι με τον Κρις Μπος να είναι σε μεγάλη μέρα επικράτησαν στο Μαϊάμι των Μπουλς με 96-85. Ο Μπος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση τελειώνοντας το παιχνίδι με 34 πόντους και 5 ριμπάουντ, ενώ οι ΛεΜπρον Τζέιμς και Ντουέιντ Ουέιντ πρόσθεσαν από 22 και 17 πόντους αντίστοιχα.
Αυτή ήταν η έβδομη σερί εντός έδρας νίκη για τους Χιτ στα πλέι οφ. Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Μπούζερ, ο οποίος έκανε νταμπλ-νταμπλ με 26 πόντους και 17 ριμπάουντ. Ο σουπερ σταρ των Ταύρων, Ντέρικ Ρόουζ, έμεινε σε… χαμηλή πτήση σημειώνοντας μόλις 20 πόντους.
Ο Μπουλς δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να δυσκολέψουν τους γηπεδούχους, με την ήττα να έρχεται αναπόφευκτα. Οι Χιτ από την άλλη δείχνουν πως μπορούν να αποκλείσουν την ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και να βρεθούν στους τελικούς.
Ο επόμενος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τα ξημερώματα της Τετάρτης (25/05) και πάλι στην έδρα των Χιτ, όπου η παρέα των Big-3 θέλει να κάνει το 3-1 στη σειρά.
Χιτ: Μπος 34 (5 ριμπ.), Τζέιμς 22 (10 ασίστ, 6 ριμπ.), Ουέιντ 17 (9 ριμπ., 3 ασίστ), Χάσλεμ 8, Τσάλμερς 6, Μπίμπι 6, Άντονι 3 (4 ριμπ., 5 τάπες), Μίλερ.
Μπουλς: Μπούζερ 26 (17 ριμπ.), Ρόουζ 20 (5 ριμπ., 5 ασίστ), Ντενγκ 14 (8 ριμπ.), Γκίμπσον 11, Μπόγκανς 4, Μπρούερ 4, Κόρβερ 3, Ουότσον 2, Νοά 1 (6 ασίστ, 5 ριμπ.), Ασίκ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τα συγχαρητήρια του Νίκου Γκάλη στον Ολυμπιακό: «Κάθε επιτυχία να φέρνει περισσότερα παιδιά στο μπάσκετ» (pic)
- Μπαρτζώκας: «Θέλω να αφιερώσω την κούπα σε ένα αγαπημένο άνθρωπό μας…»
- Ξυπόλητος ο Χολ: Πού έδωσε τα παπούτσια του ο Αμερικανός
- Φουρνιέ: «Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό»
- Βασιλιάς της Ευρώπης ο Θρύλος – «Καίγεται» ο Πειραιάς
- Αντετοκούνμπο: «Εκπληκτική η ατμόσφαιρα – Η Euroleague πρέπει να κάνει το Final Four κάθε χρόνο στην Αθήνα!»
- Η κούπα της Euroleague στα αποδυτήρια του T-Center: Πανευτυχείς οι «ερυθρόλευκοι» (pics)
- «Βγάζοντας το καπέλο» στον Άλεκ Πίτερς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 25.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jeffrey-lai-Cz57JO4T0gQ-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442