Εξάντας: Προβολές σε Αθήνα, Ρώμη και στη ΝΕΤ
Συγκεκριμένα, η «Υπέροχη Μακροοικονομία» θα παρουσιαστεί, στο διαγωνιστικό μάλιστα τμήμα, του 8ου Διεθνούς Οπτικοακουστικού Φεστιβάλ Βιοποικιλότητας -«Φεστιβάλ της Γης», που διεξάγεται στη Ρώμη από τις 19-22 Μαΐου.
Η προβολή θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της ενότητας «Resistant Lands», στις 19 Μαΐου, στις 21.00, στη Città dell’Altra Economia.
Την Κυριακή 22 Μαίου στις 20.30 προβάλλεται στο Floral στα Εξάρχεια, το ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου που προκάλεσε αίσθηση «Το Πείραμα της Αργεντινής».
Στην συζήτηση που θα ακολουθήσει προκειμένου να εξεταστούν οι ομοιότητες και οι διαφορές με την οικονομική κρίση της Ελλάδας, θα συμμετέχουν εκτός από τον Γιώργο Αυγερόπουλο, ο συνταγματολόγος Γιώργος Κασιμάτης, ο οικονομολόγος Γιάννης Δραγασάκης, ο πρόξενος της Αργεντινής στην Ελλάδα Μαρτίν Λαφόργκε, ενώ θα παρέμβει ζωντανά μέσω skype από το Buenos Aires ο ιδρυτής του Τρουέκε, Ρουμπέν Ραβέρα.
Η διεύθυνση του Floral είναι Θεμιστοκλέους 80, Πλατεία Εξαρχείων / τ.: 210 3800070 Η είσοδος είναι ελεύθερη.
«O Υπάκουος Τίγρης» έρχεται στον αέρα της ΝΕΤ Σε μια εβδομάδα περίπου, την Τετάρτη 25 Μαΐου στις 23:00 θα μεταδοθεί από τη ΝΕΤ το νέο ντοκιμαντέρ του Εξάντα, «Ο Υπάκουος Τίγρης». Το ντοκιμαντέρ αναλύει την οικονομική κρίση της Ιρλανδίας, μιας χώρας που από παράδειγμα προς μίμηση, βρέθηκε στα πρόθυρα της χρεοκοπίας
- Πόσα χρήματα έχει πάρει ο Παναθηναϊκός από την πορεία του στο Europa League
- U.S.–Greece: ‘Landmark Agreement’ on Shipbuilding and Energy Cooperation
- Λέρος: Ομολόγησε ο 18χρονος ότι σκότωσε τον πατέρα του πάνω σε καβγά
- Το απίθανο σερί της Φενέρμπαχτσε στη Euroleague
- Η Πολωνία σχεδιάζει την απαγόρευση των social media για παιδιά κάτω των 15 ετών
- Συνταξιοδότηση: Τα εύθραυστα ηλικιακά όρια ηλικίας και το προσδόκιμο ζωής – Πότε θα παρθούν οι κρίσιμες αποφάσεις
